Darko Lazić ide na još jednu operaciju, nakon gubitka neverovatnih 70 kilograma

Operacija želuca mu se isplatila, a sledeća posle koje će izgledati savršeno zategnutno, mu je zakazana već za jesen

  • 12
Darko Lazić Darko Lazić, Foto: Nikola Tomić

Pevač Darko Lazić poslednjih dana šokira svojim izgledom, jer je za samo 7 meseci smršao neverovatnih 70 kilograma posle operacije smanjivanja želuca, a sada je odlučio da ode na još jednu.

Naime, Lazić je krajem januara otišao pod nož, tačnije na intervenciju smanjivanje želuca, što mu je pomoglo da skine višak kilograma. Kako sve teče po planu, pa čak i bolje nego što je on planirao, te je drastično smršao, pevaču se sada pojavio novi problem.

Zbog brzog mršavljenja Darku je počela da visi koža, tačnije višak kože i to mu smeta, pa je odlučio da se zategne. On je intervenciju zakazao za jesen, a već mnogi komentarišu da će posle iste izgledati kao maneken.

- Darku visi koža i to mu smeta, pa je odlučio da se zategne. Zamislite koliko kože je ostalo nekom ko je imao 142 kilograma, a sada ima 72?! Uspeo je da dođe do željene kilaže, a ovom operacijom će imati telo kao maneken - priča izvor blizak folkeru za Informer.

- Rekao mi je da će da uradi još ovu operaciju i više mu ne pada na pamet nijednu. Muka mu je od lekara. Ni sam ne zna koliko je operacija imao nakon što je doživeo stravičnu saobraćajku pre dve godine. Ali ovo žarko želi da uradi, jer hoće posle dužeg vremena da bude zgodan i zategnut - priča izvor.

Podsetimo, Darko se odlučio na smanjenje želuca pre svega iz zdravstvenih razloga. Pevač je priznao da zbog debljine nije mogao da se kreće.

Kilogrami su mi predstavljali veliki problem jer nisam mogao u potpunosti da radim fizikalnu terapiju. I kretanje mi je predstavljalo problem zbog kilograma. Krvna slika mi nije bila baš najbolja, zbog čega su mogli da nastanu mnogo veći problemi. Pričao sam sa lekarima i oni su mi rekli da je najbolje rešenje da smanjim želudac. Ceo zahvat je prošao bez problema, imam nekoliko malih rezova na stomaku - rekao je Lazić pre nekoliko meseci.

Kako je Darko izgledao nekada i sada pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Darko Lazić smršao 15kg, pa objasnio kako mu se to odrazilo na bračni život

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    19. avgust 2020 | 11:43

    A kad ide na operaciju mozga

  • Marko

    19. avgust 2020 | 11:36

    Sad ce da peva u pola cene 😂😂😂😂

  • Cica Glisa

    19. avgust 2020 | 11:36

    Hahaha!Kao lizalica, samo glava od njega!😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA