≫ 

Pozlaćeni nameštaj i bašta nasred terase! Zavirite u stanove Branke Sovrlić u Beogradu i Sarajevu

Ona i njen suprug u svom vlasništvu poseduju nekoliko skupocenih nekretnina širom čitavog Balkana

  • 86
Branka Sovrlić

Branka Sovrlić, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Branka Sovrlić (63) je jedna od nekolicine estradnih umetnika koja poseduje pravo bogatstvo, a od njenih luksuznih nekretnina zastaje dah.

Ona i njen suprug u svom vlasništvu imaju nekoliko stanova i kuća po čitavom Balkanu, ali onaj za koji su najviše vezani i koji važi za njihov porodični dom jeste stan od nekoliko stotina kvadrata u Sarajevu.

Taj stan, ona i muž su nasledili od njegovih roditelja, a kako kaže pevačica, uređen je u stilskom maniru i sve je ona sama sređivala, bez pomoći dekoratera i arhitekte.

Ono čime se posebno može pohvaliti jesu razni ukrasi i sitni detalji, kao i mnogobrojni antikviteti koje je donosila sa putovanja na koja često ide sa svojim suprugom.

Svi ti detalji zauzimaju posebna mesta u vitrinama i o svakom od njih vodi računa, jer su tu uglavnom unikatni detalji. Kako i sama ističe, ljubitelj je velikih prostranih stanova, a njen porodinčni dom upravo je takav.

Stan je podeljen po salonima, a osim nekoliko dnevnih boravaka poseduje kupatilo, dve sobe, prostor za opuštanje, pa i ogromnu terasu punu zelenila, iako se stan nalazi na drugom spratu.

Ono što je posebno zanimljivo za Branku jeste to da važi za jednu od pevačica kojoj se nikada nije desilo da se u javnosti dva puta pojavi u istoj odevnoj kreaciji. Kako je žena koja izuzetno voli specifične krpice, u njenom prostranom domu, našlo se mesta i za garderober, koji ima čak šest ogromnih plakara.

Kako izgleda njen porodični dom u centru Sarajeva pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Ova pevačica vlasnica je i ogromne nekretnine u Beogradu, koja joj dobro dođe zbog čestih snimanja i obaveza koje ima zbog posla, a kako ističe, na taj stan posebno je ponosna, jer je plod njenog rada.

Stan u srpskoj prestonici takođe je prostran i poseduje nekoliko dnevnih boravaka (pri. aut, salona) za uživanje, dve spavaće sobe, kuhinju, trpezariju, kupatilo i ogroman francuski balkon.

Nekretnina je podeljen je u dva dela, moderniji deo, i onaj deo koji ona najviše voli, kutak uređen u stilskom fazonu. I ovaj stan je salonac, što znači da je podeljen iz više prostranih prostorija i veoma su visoki plafoni, što pevačica jako voli.

U velikoj dnevnoj sobi se osim stilske garniture sa pozlaćenim detaljima, koji je donešen iz Egipta, nalazi i ogroman beli kamin nasred sobe, a poseban pečat svemu tome daju i nekoliko kristalnih lustera.

Kao i u Sarajevu, svaki kutak je dobro dekorisan i prepun raznih detalja i antikviteta, koje je Branka donosila iz raznih svetskih metropola. Posebno mesto imaju lutke, koje je pevačica kao veliki kolekcionar skupljala još od detinjstva.

Kako izgleda njen stan u Beogradu pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Osim ova dva stana, Branka u zapadnom delu Sarajeva, poznatom kao Ilidža, u svom vlasništvu ima i ogromnu kuću . Ova prostrana kuća pruža joj mir i utočište, pogotovu tokom letnjih dana, kada svaki sloboan trenutak i lepo vreme iskoristi kako bi se rashladila u svom bazenu.

Video: Lidija Vukićević i Branka Sovrlić zajedno uživale na Baščaršiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko cg primorje

    21. avgust 2020 | 10:50

    Ovoliko neukusa odavno nisu moje oci vidjele dabogda jos vise nekretnina imali i sve ih ovako uredili🤦‍♂️

  • Dasa

    21. avgust 2020 | 13:34

    Bogat je onaj koje zadovoljan onim sto ima i onaj ko ima srce puno ljubavi...!♡

  • max

    21. avgust 2020 | 10:45

    Znam da o ukusima ne treba raspravljati, mozda ovo jeste bogtstvo u materijalnom smislu ali meni je sve ovo kiceraj... nista ni sa cim veze nema... ali dobro...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA