Kako je muž Tanje Savić govorio o njihovom braku, pre nego što je otišao s decom

Tanja već danima unazad iznosi sve detalje svog odnosa sa suprugom i bori se da povrati svoje sinove

  • 5
pevačica Tanja Savić Dušan Jovančević i Tanja Savić, Foto: ATA Images

Pevačica Tanja Savić već mesecima prolazi kroz porodičnu dramu, nakon što je njen suprug Dušan Jovančević odveo njihove sinove u Australiju bez njenog pristanka.

Tanje je poslednjih dana javno govorila i o situacijama koje je sa suprugom u braku proživljavala poslednjuh godina, pa je istakla da su se često svađali zbog nesuglasica i novac.

Da su imali problema u svom braku jasno je posle Tanjinih tvrdnji, no, Dušan je u svojim ranijim intervjuima demantovao da su imali bilo kakve probleme.

Jovančević je bez ustezanja prilikom jedne spekulacije da je tuče i da se često svađaju, ispričao da im zbog dobrog se*sa brak opstaje.

- Tanja mene ne vara, niti ja nju tučem. Nema potrebe da me vara jer sam ja mašina u krevetu. Dajem joj više nego što joj treba. Prezadovoljna je mnome u tom smislu. Ne bi me valjda trpela da je bijem, ona voli kako je zadovoljavam. Volimo se svaki dan sve više - izjavljivao je ranije Dušan i dodao:

- Zlobni ljudi nam priređuju probleme. Tanja me obaveštava o svemu, nikada ne bi smela da me slaže za nešto. Ja sam za nju sve - rekao je on.

Nakon skandala koji je izbio između bračnog para 11. juna, oglasio se Jovančević, rekavši da su se Tanja i on tako dogovorili.

- Deca i ja smo otišli u Australiju zbog njihove bezbednosti i vraćamo se, naravno, za Beograd kada prođe sve oko korone. Tako smo se dogovorili moja supruga i ja. Ona je ostala jer ima poslovne obaveze - rekao je Tanjin suprug za "Kurir".

Video: Tanja Savić posle dužeg vremena prvi put u javnosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joca

    20. avgust 2020 | 15:02

    Vidim na kom je nivou njegova emotivna zrelost kada kao prvu stvar za funkcionisanje braka na duže staze stavlja činjenicu da je mašina u krevetu.

  • tea

    20. avgust 2020 | 14:31

    ko ovde laze?

  • ..

    21. avgust 2020 | 09:07

    Masina😂😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA