Kristijan Golubović ima novu taktiku sa Stanijom: Nju to ubija, ona bi se ubuđala...

- Ovaj put ne mogu kao na "Farmi" da se sprdam sa devojkama, jer ja imam kući moju suprugu i moje žensko dete koje je već stasalo, razume... - rekao je Golubović

  • 8
Stanija Dobrojević, Kristijan Golubović Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Kristijan Golubović sprema se za novu sezonu Zadruge, koja počinje u septembru, a kako je rekao, njegovo učešće sada razlikovaće se od onoga u "Farmi" i sebi neće dozvoliti "ispade" sa ženama.

- Ovaj put ne mogu kao na "Farmi" da se sprdam sa devojkama, jer ja imam kući moju suprugu i moje žensko dete koje je već stasalo, razume... Ne voli da vidi tatu da se valja po krevetu sa nekom Stanijom, Balerinkom, Jelenom Krunić da se veše po stolovima... - rekao je Kristijan.

- Moraću malo to da korigujem i da budem ono što jesam - šmeker, na drugi način, da ne bih povredio moju Ivanu i moju Veru. To je sada meni svetinja, ja zbog njih ulazim da im zaradim nešto novca regularno, da napravim šou - ispričao je Golubović u emisiji "Ekskluzivno".

Kristijan se osvrnuo i na svoj odnos sa Stanijom Dobrojević, sa kojom je u žestokom sukobu.

- Ja sam Staniju branio od Miće... Sad, i kad je ona mene pljuvala kao kvazi kriminalca, braća Grim i gluposti... Ja imam gumicu za svaki problem u životu, ali Stanija je kap u okeanima. Zamisli kada bi se jedna vasiona, kojom se smatram, naspram jedne kapi u okeanu bavila jednom kapi iz okeana... - rekao je i dodao:

- Staniju ubija ignor - kad je stavite na ignor, samo da je niko ne primeti u "Zadruzi" mesec dana, verujte mi, ona bi se ubuđala u onom Rajskom vrtu tamo. Ona ako se ne zakači u neku ljubavnu vezu, za nekog favorita da se prepucava...

Kristijan negira Stanijine tvrdnje, da je on bio zaljubljen u nju tokom "Farme", a kaže i da će ubuduće da je ignoriše.

- Ja ako sam ikada bio zaljubljen u nju, dabogda... Ne znam, da se ne kunem, ali to je glupost. Ona je očekivala bebe, mede, cica-mice i brakove, ja ne znam odakle ta priča. Nikada joj nisam izjavio ljubav, sad kaže da sam ja njoj slao poruke... Nikad u životu! - rekao je Golubović i dodao:

- Neka pokaže jednu poruku od mene, da sam ja njoj poslao... Neću uopšte da joj dajem na značaju i ovo što smo sad pričali neka bude zadnje - ignor na svim mrežama! Želim da imam svoju priču i da pokažem ko sam ja, a u napadima sa njihove strane... Oni će biti verbalno toliko sahranjeni da će ispasti mnogo glupi.

Video: Kristijan Golubović otkriva: Žena mi ni posle 4 godine nije oprostila Staniju!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    22. avgust 2020 | 19:06

    Na stranu sve ali ovo sto je rekao - "kad je stavite na ignor, samo da je niko ne primeti u "Zadruzi" mesec dana, verujte mi, ona bi se ubuđala u onom Rajskom vrtu tamo. Ona ako se ne zakači u neku ljubavnu vezu, za nekog favorita da se prepucava..."... Je skroz u pravu.

  • Mudrost

    22. avgust 2020 | 18:26

    Ignor taktika uvek pali kod onih zena koje ne vrede a one koje mnogo vrede ako ih ignorises onda ces ih izgubiti

  • Krlja

    22. avgust 2020 | 22:42

    Da zaradis za zenu i dete....pa idi kopaj....ili ces da nam pricas bajke kao Andersen ili braca Grim...ali su oni bili pismeni 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA