≫ 

One su bile njen zaštitni znak! Da li vam noge Ane Nikolić izgledaju bolje sada ili ranije?

Od kada je smršala, Ana u svakoj prilici ističe svoje duge noge

  • 7
Noge Ane Nikolić Ana Nikolić, Printskrin:Instagram/Ana Nikolic

Pevačica Ana Nikolić je u poslednjih godinu dana drastično promenila svoj izgled i zbog problema sa sa viškom kilograma odlučila je da smrša, što je i uspela, ali sudeći po komentarima, u tome je možda i preterala.

Ana na svom Instagram nalogu često često objavljuje videe na kojima je u prvom planu njeno telo. Ona sada ne skida kratke haljinice koje ističu njene noge, koje su pored lepote bile i njen zaštitni znak.

No, nekim Aninim pratiocima se njen izgled sada ne dopada, pa joj daju savet da počne da trenira kako bi zategla noge i mišiće na istim.

"Moraš da se zategneš, fali ti mišića", "To što ste mršavi ne znači da ste zgodni", "Nekada su te noge izgledale bomabstično", samo su neki od komentara ispod Anine najnovije objave.

Fanovi mesecima mole Anu da prestane da mršavi, a pojedini upoređuju njene slike sada i one od pre 15 godina, s početka njene karijere. Dok nekima Ana izgleda odlično, drugima ipak ne, jer su ukusi različiti.

Da li je Ana stavrno preterala sa mršavljenjem i kako su nekada, a kako izgledaju sada njene noge, koje se ubedljivo najviše kometarišu, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Čas debela, čas anoreksična, ostala joj samo glava...: Snimak Ane Nikolić iz Maroka šokirao sve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mica

    22. avgust 2020 | 19:42

    Atrofiraju joj mišići... To samo pomažu vježbe, i neko stručan da joj objasni i pokaže vježbe za noge i kako da vrati mišićnu masu...

  • Ssss

    22. avgust 2020 | 21:02

    Ovo nije stara Ana Nikolic, ovo vise lici na Sladzu Djanijevu!

  • bento

    22. avgust 2020 | 21:06

    Ni sada ni ranije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA