≫ 

Tanja Savić brine za sinove: "Blizina poročnog oca nije dobra za decu"

.- Najgore mi je kada vidim da, pred mojim očima, deca postaju kao on - kaže potresena Tanja

  • 7
Tanja Savić Tanja Savić, Foto: ATA Images

Pevačica Tanja Savić (35) poslednjih meseci prolazi kroz porodičnu dramu, jer ju je njen muž Dušan Jovančević odvojio od dece, koju je bez njenog odobrenja odveo u Australiju.

Tanjina borba traje već četiri meseca, a odnedavno ne može da se čuje sa sinovima, jer Dušan i njegovi roditelji to sprečavaju. Pevačica kaže da ne gubi nadu i da veruje u Boga, kao i da će pravda na kraju pobediti.

- Prvo, verujem u Boga. Uvek sam pomagala svima kojima sam mogla, a od dana kada sam upoznala Dušana (prim.aut. supruga) nisam uradila ništa čime bih ga povredila ili obrukala. Baš ništa. Verujem da pravda mora da pobedi - ispričala je pevačica za magazin "Hello".

Tanja tvri da ona nikada nije imala problema sa porocima, dok njen suprug Dušan navodno jeste, što nije dobar primer deci koja tek sazrevaju.

- Svaka država štiti svoje građane. Da bi Austalija zaštitila Maksima i Đorđa, nadležne službe će morati detaljno da ispitaju naš slučaj. Nisam poročna, nikada nisam imala problema sa zakonom, javna sam ličnost i uvek se znalo šta i kako radim. Deci je potrebna majka. Blizina oca sklonog porocima sigurno ne može da bude u njihovom interesu. U Australiju ću otići ako sud naloži, ali sigurno neću otići sama. Stvoren je utisak da se meni tamo ne dopada, što nije istina - priča Tanja.

Pevačica je istakla da je proteklih godina, koje je provela u bračnoj zajednici sa Dušanom, on konstantno omalovažavao i govorio da je loša majka.

- Australija je divna, međutim, šta ti vredi more i dobri uslovi života, ako u tvojoj kući nema sreće. Ovog trenutka mogu samo da čekam odgovor socijalne službe iz Australije. Moguće je da će i deca ići na razgovor, a ja ne gubim iz vida da su oni već četiri meseca isključivo pod uticajem oca - rekla je i dodala:

- Protekle dve godine je činio sve da moj angažman oko njih svede na minimum. Ubeđivao me je da gubim vreme radeći ono što rade sve mame, poput oblačenja dece. Tvrdio je da nisam dovoljno dobra.

pevačica Tanja Savić Dušan i Tanja Savić, Foto: ATA Images

Tanja tvrdi da je ona zarađivala, dok je njen suprug samo trošio pare , a kako pevačica veruje, Dušan je svo ovo planirao čak dve godine.

- Psihički me je ubijao, a ja sam sve to trpela računajući: "Neka ga, važno je da bude mir". Ustvari, on je pripremao teren za ovo što je uradio sad. Spomenuću vam samo jedan primer... Posle nastupa sam kući donela novac, on ga je uzeo i kupio sebi novi laptop, deci skupe poklone, i eto - tata je bio darežljiv - rekla je i dodala:

- U isto vreme, mama koja zarađuje koristi telefon kom je pukao ekran. Sav novac je bio kod njega. Govorio je da ne umem sa parama, da lako trošim... U našoj kući sam samo ja radila, a Dušan nema ni dan radnog staža.

Tanja i Dušan se nikada nisu slagali ni oko vaspitaja dece, dok je pevačica izričito bila protiv toga da deca konstantno vreme provede igrajući igrice, njen suprug im je dozvoljavao, a sve kako bi on pred njima bio dobar otac.

- Kada sam govorila da su isuviše mali da satima igraju igrice, ispadala bih smešna. Svaki put kad bih otputovala zbog posla, pa ih pozvala da vidim šta rade, čula sam: "Igramo igrice". Nikada nismo uspeli da se dogovorimo oko vaspitavanja. Najgore mi je kada vidim da, pred mojim očima, deca postaju kao on - zaaključila je Tanja.

Video: Pričalo se da imaju probleme u braku, a Tanja Savić samo dodaje ulje na vatru: Moj muž isključivo gleda samo sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA