≫ 

Tanja Savić: Deca su Dušanu govorila: "Nemoj, tata, da piješ...". Reč je držao do prve prilike

- Mislim da sve žene koje su bar neko vreme provele sa nekim ko je sklon alkoholu znaju o čemu pričam - kazala je pevačica

  • 16
Tanja Savić, Dušan Jovančević, venčanje Danijela Karić Ivan Mileusnić Dušan i Tanja, Foto: ATA Images

Tanja Savić kaže da za njene sinove nije poželjno da budu u blizini oca Dušana Jovančevića koji je, kako tvrdi, poročan.

- Naravno da se bojim da on u mom odsustvu ne pridobije decu na svoju stranu jer je dečacima jako važna očinska figura. Tata im je uzor, a ne možete od nekoga ko ima deset godina očekivati da realno proceni situaciju - rekla je Tanja za Hello.

- Doduše, kad su malo porasli i oni sami su mu govorili: "Nemoj, tata, da piješ". Obećao bi da neće, ali je reč držao samo do prve prilike. Situaciju je otežavalo to što je Dušan, kad se naljuti, vrlo naprasit. Mislim da sve žene koje su bar neko vreme provele sa nekim ko je sklon alkoholu znaju o čemu pričam - kazala je pevačica, koja je godinama demantovala pisanja i priče da Dušan ima problem sa porocima.

- On ne shvata da roditelji, hteli to ili ne, prave model ponašanja koji deca podsvesno usvajaju. Ne želim da se njih dvoje jednog dana tako ponašaju prema suprugama. Hoću to da sprečim, ako već nije kasno - objasnila je.

I ja samu sebe pitam zašto sam ga trpela, ali sve polazi od činjenice da sam ga volela. Toliko sam bila zaljubljena da sam videla samo njega. Verovala sam da je istina sve što bi izgovorio. Uspeo je da i, u velikoj meri, utiče na moj odnos sa roditeljima, pa sam neko vreme bila sa njima u svađi. Kroz život sam išla srcem, ne shvatajući da imam posla sa ozbiljnim manipulatorom. To tek sada vidim - rekla je Savićeva.

Podsetimo, pevačica je istakla kako je Dušan navodno poročan, te da za njihove sinove nije dobro da budu u njegovoj blizini.

- Svaka država štiti svoje građane. Da bi Austalija zaštitila Maksima i Đorđa, nadležne službe će morati detaljno da ispitaju naš slučaj. Nisam poročna, nikada nisam imala problema sa zakonom, javna sam ličnost i uvek se znalo šta i kako radim. Deci je potrebna majka. Blizina oca sklonog porocima sigurno ne može da bude u njihovom interesu. U Australiju ću otići ako sud naloži, ali sigurno neću otići sama. Stvoren je utisak da se meni tamo ne dopada, što nije istina - rekla je Tanja.

Pevačica tvrdi da je ona zarađivala, dok je njen suprug samo trošio pare, a veruje da je Dušan sve ovo planirao čak dve godine.

- Psihički me je ubijao, a ja sam sve to trpela računajući: "Neka ga, važno je da bude mir". U stvari, on je pripremao teren za ovo što je uradio sad. Spomenuću vam samo jedan primer... Posle nastupa sam kući donela novac, on ga je uzeo i kupio sebi novi laptop, deci skupe poklone, i eto - tata je bio darežljiv - rekla je i dodala:

- U isto vreme, mama koja zarađuje koristi telefon kom je pukao ekran. Sav novac je bio kod njega. Govorio je da ne umem sa parama, da lako trošim... U našoj kući sam samo ja radila, a Dušan nema ni dan radnog staža.

Tanja i Dušan se nikada nisu slagali ni oko vaspitaja dece, dok je pevačica izričito bila protiv toga da deca konstantno vreme provede igrajući igrice, njen suprug im je dozvoljavao, a sve kako bi on pred njima bio dobar otac.

Kada sam govorila da su isuviše mali da satima igraju igrice, ispadala bih smešna. Svaki put kad bih otputovala zbog posla, pa ih pozvala da vidim šta rade, čula sam: "Igramo igrice". Nikada nismo uspeli da se dogovorimo oko vaspitavanja. Najgore mi je kada vidim da, pred mojim očima, deca postaju kao on - zaaključila je Tanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mali

    23. avgust 2020 | 12:12

    Pa sto se ne zaljubi u mene sto radim za 300 evra nego za nekog tamo iz Australije!?

  • tea

    23. avgust 2020 | 11:45

    opet njena dramaturgija ,makar j3dnom nedeljno.

  • G

    23. avgust 2020 | 18:12

    Ženo mani se vise tabloida I bori se za svoju decu u privatnosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA