"Ne mogu na noge, imam anoreksiju, šećer, aritmiju, depresiju, Stokholmski sindrom, traume..."

- Ništa fizički ne radi trenutno, ni creva, ni želudac, bodu me u noge, jer u ruke nemaju gde više, ali dišem... - napisala je Zerina

  • 30
Zerina Hećo Printskrin: Instagram/zerinooooo

Bivša rijaliti učesnica Zerina Hećo objavila je fotografiju iz kreveta, na kojoj je vidno u lošem stanju, priključena na infuziju, prekrivena čaršavom, sa poluotvorenim očima...

Zerina je iznela javno svoje zdravstveno stanje sa sve dijagnozama za koje tvrdi da ima, a prepričala je i san, u koji joj je došao pokojni otac. Njenu objavu prenosimo u celosti:

- S obzirom da je ova fotografija izašla već , evo da se i ja oglasim. Znate vi da ja nikada ne ćutim, i da je kod mene sve transparentno. Prvo da me žalite neću, ovo je fotografija borca. Ne mogu na noge, imam anoreksiju, šećer, aritmiju, depresiju, kolaps organizma, dehidraciju, Stokholmski sindrom, traume, nalaze biopsije čekamo, markere radimo sutra opet.

- Jer, je*iga, valja dokazait narodu da si bolestan fizički, jer se pojednici spr*aju sa tim. Ništa fizički ne radi trenutno, ni creva, ni želudac, bodu me u noge, jer u ruke nemaju gde više, ali dišem, još uvijek disem, i radi mozak.

- Juce je bila godišnjica mom ocu , Mašić Rasimu, nisam mu otišla na grob, jer nisam mogla, ali sanjala sam ga. Rekao mi je u snu: "Bog zna da govoriš istinu, ja znam da govoriš istinu, digni se, moraš, ti si Božiji vojnik! Čekam te, doći ćeš mi, ali prvo moraš sve da obavis".

- Pomilovao me je po licu i okrenuo se. Nikada ga nisam tako jasno videla. Nikada. Vidite, meni se desio život , i nije samo meni, ja sam samo ona koja je javno pokazivala svoje emocije, a krila istinu. Lutala, a krila bol. Smejala se, a u sebi plakala. Sad je došlo vrijeme da kažem sve, jedan deo na sudu, a drugi deo u knjizi, ako Bog da, da je zavrsim.

- Dok disem i živim, boriću se, a kad me ne bude, ne plačite i ne kukajte, pogotovo lažni prijatelji, i ne dolazite na sahranu da se slikate, jer nema potrebe. Neću vam dozvoliti ni mrtva da budete blizu mesta gde ležim, ma kad god to bilo.

- Mnogi su mi okrenuli leđa, a ljudi koje i ne poznajem su uz mene. E, za njih se i javljam. Za sve žene, majke, očeve, sinove, ćerke, za sve vas , koji ste prošli ili prolazite, ja, Zerina Hećo, ću da budem vas glas. Hvala vam! A ovima losima samo kažem: "Neka vam Bog pomogne! Amin"

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Zerina (@zerinooooo) on

Video: Zerina Hećo se trese i plače ispred policijske stanice: Je l treba neko da me ubije?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA