≫ 

Karić: Pored Ivane sam se u svojoj kući osećao kao gost! Šopićeva: Osmane, dominantna sam!

Šopićeva je za Telegraf JETSET odgovorila Osmanu stihovima, čime se on obično služi

  • 8
Osman Karić,  Ivana Šopić Ivana Šopić i Osman Karić, Foto: Nikola Tomić, A. Nalbantjan

Iako Ivana Šopić i Stefan Karić već skoro mesec dana nisu u vezi, prepucavanje Osmana Karića sa bivšom snajkom ne prestaje.

Nakon što je preksinoć Ivana gostovala u emisiji "Narod pita" i kroz šalu odgovorila na pitanje da li planira da uđe u "Zadrugu 4", oglasio se i Osman.

Ivana je u svom stilu, sa dozom provokacije, rekla da bi ušla ukoliko bi joj se i svekar pridružio, a Karić je nije želeo da ostane nedorečen, pa je otkrio zbog čega ne bi nikada ušao sa bivšom snajkom u isti rijaliti.

- Pored nje sam se osećao kao gost u svojoj kući, zamislite tek u rijalitiju... Ostaću slobodan, neću se vezati, važno je samo dobro se zezati - u svom stilu poručio je Osman.

Ovim rečima Osman je očigledno je jasno stavio do znanja da mu i nije bilo baš prijatno dok je Ivana posle rijalitija nekoliko dana boravila u njihovoj vili.

Osman Karić Printskrin: Instagram/karic_osman

Međutim, Ivana nije želela da ostane dužna svom svekru, pa mu je poručila da nije ona kriva, zato što je dominantnija od pojedinaca.

- On je poznati tata, ne želi valjda sa bivšom snajkom da se igra medijskog rata... Ipak sam tu tata-mata! (smeh) - poručila je Ivana za Telegraf JETSET, kroz stihove, svom nesuđenom svekru.

Video: Prvi susret Ivane Šopić i Osmana Karića nakon Zadruge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D

    25. avgust 2020 | 20:44

    Kad se intelektualci isprozivaju 🤨

  • Ivana

    25. avgust 2020 | 21:49

    Sopic je bila osvezenje Z3 ! Pametnija od svih zadrugara ,bez straha i uvlacenja svima u lice kaze sto ima.Curo ti si carica !

  • Dara

    25. avgust 2020 | 20:32

    Šopic Ivana je ruzna i pored tolikih operacija , drska , nezaustavljivo govori uz krestav ton koji je nepodnosljiv ...neizdrziva zena ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA