Bogato letovanje! Mili se već mesec dana baškari na jahti, tu mu je seksi žena, ali i Emina Jahović

Njima je na odmoru društvo pravila i pevačica Emina Jahović, sa kojom su vozili bicikl

  • 4
Aleksandar Milić Mili , miligram official Mili i njegova supruga Nina uživaju na jahti, Foto: Instagram/miligramofficial

Jedan od najboljih kompozitora na našim prostorima, Aleksandar Milićević Mili već više od mesec dana uživa sa ženom i decom na velelepnoj jahti.

Milijeva jahta je usidrena u Turskoj, a on i njegova porodica svoje vreme nisu koristili samo izležavajući se na istoj.

Naime, oni osim kupanja u moru imali i druge rekreacije, kao što su na primer vožnja bickla po ne baš pristupačnom terenu, no izgleda da vole adrenalin.

Njima je društvo pravila i pevačica Emina Jahović, a Milijeva supruga Nina je zajedno sa njihovom decom bila i gost na proslavi rođendan pevačicinog sina Jamana.

Mili na svom Instagram nalogu često objavljuje fotografije sa letovanja, a ono što je pored velelpne jahte većini zapalo za oko jeste i perfektan izgled, ali i lepota njegove supruge Nine.

No, za pohvalu nije samo njen izgled već i njegov jer mu se skoro svaki mišić savršeno ocrtava, a kako poznati kompozitor sa porodicom provodi vreme pogledajte u nastavku teksta:

Video: Mili objavio snimak iz teretane i svi komentarišu opasne mišiće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA