Shvatio da ne poznaje ženu, pa slavio razvod: Neverovatna priča slavnog Guze iz "Boljeg života"

Razdvojenost od ćerke mu je veom teško pala, zato danas uživa u svakom trenutku sa unukom

  • 3
Boris Komnenić Boris Komnenić, Printskrin: Youtube/Elta HD

Glumac Boris Komnenić zaigrao je u dosta filmskih i serijskih ostvarenja, međutim, publici će zauvek najprepoznatljiviji biti kao Guza iz serije "Bolji život".

O njegovom privatnom životu malo se zna, a davno je bio oženjen sa ženom koju nije dovoljno dobro poznavao, a kada ju je upoznao ipak je odlučio da se razvede.

- Posao nije uticao na razvod, moj brak se slavno završio, pošto se razvod pokazao kao odlično rešenje. Bio je to jedan od najlepših trenutaka u našem zajedničkom životu, nikada se nismo bolje družili nego tog dana kada smo se rastali. Otišli smo zajedno na ručak, divno pričali i božanstveno se proveli, a tako smo i nastavili - reko je on i dodao:

- I posao je bio jedan od faktora za razvod, ali nije bio presudan. Rene i ja se nismo dovoljno poznavali pre venčanja, onda smo počeli da se upoznajemo i nije nam se svidelo ono što smo spoznali - ispričao je Boris za "Stori".

Iz braka sa Rene on ima ćerku Niku koja je sada i majka. Ipak, kaže, da nije uspeo da učestvuje u njenom odrastanju jer je ona tokom rata živela sa majkom u Hrvatskoj.

- Nismo se videli od izbijanja rata, jer iz nepoznatih razloga nikako nisam uspevao da dobijem vizu kako bih otišao da ih posetim. Od kada su vize ukinute, redovno se viđamo, ali sada je ona zrela i formirana osoba, majka moje unuke Lucije. Nika sada utiče na mene, pokušava da me vaspitava i učini zrelijim i boljim - ispričao je on.

Razdvojenost od ćerke mu je veoma teško pala, međutim ono što ga je u ratnom periodu najviše radovalo je to što je preko određenih "kanal" imao informacije da su mu ćerka i bivša žena dobro, žive i zdrave.

- Ne umem ni da objasnim koliko mi je bilo teško. Radili su neki kanali, ni sam ne znam kako sam uspevao da ih ostvarim, a oni su mi samo obezbeđivali informacije da su njih dve dobro. Najgora je bila ta neizvesnost i naše međusobno nepoznavanje. Bile su to ćerkine najosetljivije godine u kojima nisam učestvovao i taj period je praktično zauvek izgubljen. Pokušavam da to ne ponovim s unukom i nadam se da ću u tome uspeti - priča on.

On ćerku u jednom periodu nije video čak pet godina, a kako je izgledao prvi susret posle toliko godina ispričao je on.

- Bio je to kao susret dvoje ljudi koji su veoma bliski, a ne znaju se. Sreli smo se u Ljubljani, jer tada još nisam mogao da dođem u Hrvatsku. Neprijatnost je veoma brzo razbijena, jer krv nije voda, a divni odnosi na sreću traju do danas - ispričao je glumac.

Video: Mira Banjac o nastanku filma Majstori, majstori: Nema više onakvih glumačkih majstora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    27. avgust 2020 | 20:26

    Obozavanje ovog coveka. 😍

  • Mina

    28. avgust 2020 | 11:51

    Kao i u seriji , i pravi nadimak , ozenio se a ne poznaje zenu pravi "guza" a dete mu drugi vaspitali i podigli . Noga je za takve zakon !!!

  • Rajo cg.

    28. avgust 2020 | 11:52

    Kako moze bit djed a da nije bio otac ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA