≫ 

Majka Goce Božinovske u teškom stanju: Leži u krevetu nepokretna, neće da je operišu

- Doktori dolaze svaki dan, dobija injekcije, ugradili su joj kateter - kaže pevačica

  • 3
Goca Božinovska Goca Božinovska, Foto: Marko Jovanović

Pevačica Goca Božinovska trenutno prolazi kroz težak period u životu, jer je njena majka u lošem stanju zbog teške povrede.

Naime, njena majka se povredila nakon pada i slomila kuk, što nije tako naivna povreda kod ljudi koji su u poznijim godinama.

Pevačica i njena sestra majku su odvele u bolnicu, međutim operacija je u njenim godinama rizična, pa su je lekari pustili da se oporavlja kod kuće.

- Evo me u Kraljevu, kod majke sam, otpustili su je iz bolnice, jer neće da je operišu zbog godina, kažu da je to jako rizično po nju - rekla je Božinovska za Telegraf JETSET.

Sva briga o majci sada je na Goci i njenoj rođenoj sestri, a nije im lako da najvoljeniju osobu gledaju u takvom stanju, prikovanu za krevet.

- Cela je zavijena u gips, noga i kuk. Evo je leži u krevetu nepokretna. Gledamo je sestra i ja, užas, šta da vam kaže. Strašno je kad nekoga koga volite vidite u ovom stanju. Doktori dolaze svaki dan, dobija injekcije, ugradili su joj kateter. Mnogo se loše osećam, ovo me je baš dotuklo - rekla je kroz suze Goca.

Video: Torta se igra, vratiće se svojoj dečici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Güss

    28. avgust 2020 | 20:16

    Sigurno ima doktora, koji ce prihvatiti da je operise, da ne bi trpela velike bolove. Ne prihvatajte sta vam kaze jedan doktor, vec idite dalje!

  • Marko

    28. avgust 2020 | 20:38

    Ima privatnih klinika,

  • Zis

    28. avgust 2020 | 21:23

    Pa ti imas 60godina koliko ti ima majka .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA