Nataša Ninković pokazala sina! Izrastao je u pravog lepotana i već lomi ženska srca

Lepa glumica ima dva sina, blizance, Luku i Mateju

  • 5
Nataša Ninković Foto: ATA images

Glumica Nataša Ninković (47) uživa na Jahorini, u Bosni i Hercegovini, sa svojim sinom koji je izrastao u pravog lepotana i liči na svoju majku.

Nataša je na Instagramu objavila fotografije na kojima je u zagrljaju svog naslednika i oboje se široko osmehuju, a glumica je napisala: "Jahorina... Avantura sa mojim sinom".

Lepa glumica ima dva sina, blizance, Luku i Mateju, a sudeći po fotografijama mnogi smatraju da su Natašini naslednici izrasli u ozbiljne momke i da već lome mnoga srca.

S obzirom na to da Nataša svoju porodicu ne eksponira u javnosti, o njenim sinovima se malo zna. Mateja se ozbiljno se posvetio sportu, član je "Veslačkog saveza Srbije", a iako je mlad, može se pohvaliti brojnim medaljama i nagradama.

Luka i Mateja nasledili su lepotu od majke, koja važi za jednu od najlepših srpskih glumica, te nije ni čudno što njeni naslednici privlače veliku pažnju javnosti.

Podsetimo, Nataša je više od dve decenije u srećnom braku, sa 10 godina starijim biznismenom Nenadom Šarenacem, za kojeg se udala kada je imala 25 godina, a razlika u godinama im nikada nije smetala. 

Kako izgledaju Natašini sinovi i muž Nenad pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kit

    1. septembar 2020 | 23:34

    Prelepi su ! Neka su živi i zdravi srecna porodica vidi se...

  • Hoho

    2. septembar 2020 | 07:01

    I ona je ukrala tudjeg muza....sramota.

  • Srbijo01019

    2. septembar 2020 | 11:38

    Svaka cast nasla je postenog gospodina nadamo se da ce vratiti pare sirotinji sto je oteo arkan i ceca malo blaza verzija srbijo svaka cast

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA