Baća iz "Južnog vetra": Planiram venčanje, spreman sam da postanem tata

Devojku je upoznao na jednoj proslavi, a na prvu ga je osvojila svojom harizmom

  • 2
Hotel Beograd, crveni tepih Miodrag Radonjić sa devojkom, Foto: ATA Images

Glumac Miodrag Radonjić ne eksponira svoj privatni život javno, a o ljubavi u kojoj već godinu dana uživa sa izabranicom Milicom, ne zna se puno.

Mnogobrojna publika ga je najviše upamtila kao luckastog Baću, koji je pravi ženskaroš. No, kako Radonjić kaže, on je potpuna suprotnost od uloge koja mu je dodeljena u popularnom "Južnom vetru".

- U privatnom životu nisam ženskaroš kao Baća. Za razliku od njega, ja volim čvrstu i stabilnu vezu sa devojkom. Često menjanje partnera ne može da zadovolji moje emotivne potrebe. Čovek je stvoren da pored sebe ima nekog kome može potpuno da veruje i ko će da mu bude podrška, ali i da ga kritikuje kada zatreba - rekao je glumac.

Kako mu se na poslovnom planu nižu uspesi, glumac je otkrio da planira da stane na ludi kamen sa Milicom i da je spreman da se ostvari kao otac.

- Milica i ja planiramo venčanje. Spreman sam da postanem tata i voleo bih da imam mnogo dece. Svoj intimni život čuvam za sebe i nisam neko ko mnogo priča o tome u javnosti - ispričao je Miodrag.

Inače, Radonjićeva izabranica je po struci psiholog, njih dvoje su se upoznali na jednoj zajedničkoj proslavi, a glumac nam je otkrio čime ga je Milica osvojila.

- Njenu neposrednost, sigurnost i otvorenost ka životu. Ona nikada ne ustukne pred nekim problemom ili preprekom. Veoma je stabilna i sigurna u sebe. Naši stavovi se podudaraju u mnogim situacijama i to je ono što nas čvrsto veže - rekao je on za "Informer".

Video: Miodrag Radonjić: Doživeo sam ozbiljnu traumu tokom bombardovanja, nisam govorio neko vreme

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA