≫ 

Nove slike Darka Lazića gde se vidi da nastavlja da mršavi: U licu potpuno neprepoznatljiv

On je nedavno istakao da je smršao čak 60 kilograma, kao i da se na tome neće zaustaviti i da planira da "skine" još 20 kilograma

  • 7
Darko Lazić Darko Lazić, Foto: Nikola Tomić

Folker Darko Lazić je intervencija kojoj se podvrgao početkom godine "urodila plodom", pa je počeo drastično da mršavi čak do te mere da se mu se potpuno promenio lični opis.

Lazića i njegovu izabranicu je ekipa emisije "Papraco lov" uhvatila tokom popodnevne šetnje, a ono što se ubedljivo i dalje najviše komentariše jesu njegovi kilogrami.

Već nešto više od mesec dana, Lazićeva kilaža i naglo mršavljenje se dosta komentariše da je kao preterao i da izgleda anoreksično.

Međutim, iako je kako se nagađa smršao nekih 60 kilograma, folker ne planira da stane sa gubljenjem kilograma, a za to ima i razlog.

Naime, bez obzira što su mu smršale ruke i promenilo lice, Darko još uvek ima stomak koji je poveći i na kom još uvek treba da radi.

Video: Darko Lazić smršao 15kg, pa objasnio kako mu se to odrazilo na bračni život

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🙄

    3. septembar 2020 | 15:45

    Sta se ovo desava ljudi? Pa samo tate guraju ova kolica a mame pokraj kao da veze nemaju sa nicim😳

  • Vesna P.

    3. septembar 2020 | 18:38

    On vise nema kontrolu nad slabljenjem, jer ako pocne da unosi vecu kolicinu hrane, da bi zaustavio mrsavljenje, doslo bi do katastrofe zbog smanjenog zeluca. Poznajem jednu mladu zenu koja dugo nije uspela da povrati liniju posle druge trudnoce i podvrgla se smanjenju zeluca. Danas se kaje zbog toga i da moze da vrati vreme nikada to ne bi uradila, niti bi ikome to preporucila.

  • Ovaj

    3. septembar 2020 | 18:08

    Lud....dok skroz ne skrene, neće prestati da slabljenjem.E onda mu TEK sledi psihijatar,koji bi već sada ovde imao mnogo posla.Ali, zaboga....pa zar nas poznati pevač da ide kod psihijatra........Evo,videćemo.....kakva sam ja Vanga!.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA