≫ 

Da li biste ih prepoznali sa manjkom kilograma? Probušili su kašiku, a transformacija je očigledna

Kao i mnogi, i poznate ličnosti imaju ili su imali problem sa viškom kilograma

  • 11
Jelena Karleuša, Darko Lazić, Ana Nikolić, Marija Šerifović, Zorana Pavić Foto-montaža: Nikola Tomić, ATA Images, Marko Jovanović, Pixabay

Iako poznate ličnosti vode računa o svom izgledu i tome kako se predstavljaju u javnosti, mnogi od njih kuburili su sa viškom kilograma. 

Neki su vidno nabacili do desetak kilograma, a bilo je i onih ekstremnijih slučajeva gde je u pitanju čak i pedeset kilograma viška. Međutim, oni su se okrenuli zdravoj ishrani, fizičkim aktivnostima, a neki i operaciji smanjena želuca kako bi došli do željenog izgleda.

Ana Nikolić, Darko Lazić, Indra Aradinović Indi, Milica Todorović, Sandra Rešić, Zorana Pavić, Marija Šerifović, Ana Bekuta i Jelena Karleuša samo su neke od naših zveda koje su se rešile viška kilograma i sada ponosno pokazuju svoje izvajano telo.

Popularna pevačica Ana Nikolić (41) bila je jedna od najzgodnijih i najpoželjnijih dama na našoj javnoj sceni, ali nakon što je 2017. godine rodila ćerku Taru, Ana se drastično ugojila i nije mogla da povrati svoju devojačku kilažu.

Nakon porođaja, činilo se da pevačica dobija, a ne gubi na kilaži, tako da od Anine seksi figure, godinu dana od rođenja naslednice nije ostalo ništa. Ona je u jednoj emisiji rekla je da je imala više od 100 kilograma, što je bilo i više nego primetno.

Međutim, početkom 2020. godine Nikolićeva se na velika vrata vratila na muzičku scenu i tada je javnosti predstavila svoj izgled, nakon što se "prepolovila", odnosno smršala više od 50 kilograma. Ana je navodno imala operaciju smanjenja želuca, a da naporno trenira i hrani se zdravo, može se videti po njenim objvama na Instagramu.

Kako se ljudima nikada ne može ugoditi, kada je imala najviše kilograma Ana je dobijala brojne kritike, ali to se dešava i sada, kada je drastično smršala. Dok jedni misle da je premršava, drugi smatraju da se pevačica ponovo vratila na tron jedne od najsepilnijih poznatih dama.

Popularni pevač Darko Lazić (28) godinama unazad imao je problem sa viškom kilograma, a nakon stravičene saobraćajne nesreće koju je imao u oktobru 2018. godine., pevač je u svakom pogledu okrenuo novi list.

Kada je izašao iz bolnice Lazić se kretao uz pomoć štapa, jer je kilaža bila jedan od faktora zbog kojih se otežano kretao. Međutim, Darko sada izgleda neprepoznatljivo i mnogi bi rekli bolje nego ikad, a smršao je više od 70 kilograma.

Pevač se podvrgao operaciji smanjenja želuca, kako je i sam rekao, a nakon toga, uz pomoć posebnog režima ishrane, kilogrami na Darku su se bukvalno istopili. On je sada drugi čovek, u vizuelnom smislu, njegovo telo izgleda duplo manje, a vidljiva promena je i na njegovom licu.

Pevačica Indira Aradinović Indi (34) godima je kuburila sa viškom kilograma, a kako je imala naglašene obline, mnogi su je upoređivali sa Kim Kardašijan. Iako njen slučaj sa kilažom nije bio ekstreman, pevačica je početkom marta 2020. godine imala operaciju smanjenja želuca.

Međutim, njeno zdravstveno stanje se nakon toga iskomplikovalo, pa je Indi mesec dana provela u bolnici, ali se srećom sve dobro završilo. Indi je svoju liniju dovela do perfekcije, smršala je i zategla se, a često se na društvenim mrežama pohvali trbušnjacima koje ranije nije imala.

Indi je drastično smršala i sada ima 58 kilograma, a ističe da je nakon transformacije mnogi ne prepoznaju, što je bilo slučaj čak i sa jednom njenom drugaricom, koja je nije videla nakon gubitka kilograma.

Pevačica Sandra Rešić (32) pojavila se u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" 2013. godine kada je kuburila sa kilogramima, što su joj tada i članovi žirija napomenuli. Nakon toga Sandra se posvetila svom izgledu, pa je u takmičenje 2016. godine došla kao druga osoba.

Sandra je radila na sebi, drastično je smršala i zategla svoje telo i izgubila je oko 20 kilograma. Ona se tu nije zaustavila, pa se potrudila da dođe do željenog izleda i izgubila je ukupno 27 kilograma, u odnosu na svoje prvo javno pojavljivanje.

Pevačica Zorana Pavić (55) imala je višak kilograma, ali je iznenada i za samo nekoliko meseci skinula čak 20. Zorana je imala cilj da ponovo obuče pantalone iz srednje škole, a sada joj za to fali, kako je sama rekla, nekih 4, 5 kilograma.

Zorana je bila na rigoroznoj dijeti, brzo je skinula 10 kilograma, a onda je nastavila istim tempom. Međutim, zbog svega, pevačica je istakla da je upropastila želudac, te da doživotno mora da pije lekove. Pevačica za gubitak kilogram, ne preporučuje rigoroznu dijetu, kroz koju je i sama prošla.

Pevačica Marija Šerifović (35), kako je i sama pričala, vliki je gurman i voli slatkiše, pa je imala problem sa kilažom. Međutim, u poslednje vreme Marija je na posebnom režimu ishrane i smršala je više od 10 kilograma.

Iako su mnogi tokom karantina dobili koji kilogram, Marija se nakon istog, na snimanju emisije "Zvezde Granda" pojavila vdino mršavija. Ona je uz pomoć nutricioniste regulisala ishranu, što joj očigledno pomaže.

Pevačica Jelena Karleuša (42), kao i njena koleginica i drugarica Marija, svoj željeni izgled dobila je uz pomoć nutricioniste, koji joj je pomogao u regulisanju ishrane.

Jelena je svoju liniju dovela do savršenstva i kada se ona skine u bikini niko ne zna gde pre da gleda, da li u Jelenine bujne grudi, dobro oblikovanu zadnjicu, uzak struk ili duge i vitke noge. Pevačica je više puta isticala da ne voli da vežba, što i ne radi, ali da su koreografije za njene nastupe zalužne za njene mišiće i trbušnjake.

Pevačica Ana Bekuta (60) nije se podvrgla hiruškim zahvatima, već je do svoje željene kilže došla prosto, zahvaljujući regulisanoj ishrani i "probušenoj kašiki".

Ana je jedna od pevačica u zrelim godinama koje izgledaju odlično, a u periodu od tri meseca smršala je 12 kilograma, dok je ukupno izgubila oko 17 kilograma.

Pevačica Milica Todorović (29) neko je ko uvek kuburi sa nekoliko kilograma viška, koji su se jasno primećivali, ali su padali u drugi plan zbog pevačicinog seksi igleda. Međutim, nakon što je imala korona virus, Milica je drastično smršala.

Ona se više od tri nedelje borila sa koronom, a jedan od simptoma je gubitak ukusa i apetita, što je, kako izgleda imala Milica. Ona se oporavila, a zatim i uputila na odmor, a fotografijama u bikiniju pokazala je da nema čak nijedan gram viška.

Video: Ciga iz Tajkuna za Telegraf TV: U izolaciji sam smršao 2,5 kilograma

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni

    6. septembar 2020 | 17:29

    Ana, Darko i Indi otpadaju sa liste jer nisu probusili kasiku vec su se operisali.Da nisu, jos bi bili king size.

  • Ajdemi

    6. septembar 2020 | 17:57

    Kakva probusena kasika hirurgija cista bato.

  • Malina

    6. septembar 2020 | 17:33

    Najveće iznenađenje je svakako Darko Lazić a razočarenje Jelena Karleuša koja je omršala samo na Instagramu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA