365 dana bez Grua: Ljubavna priča njega i lepe Danice je za sva vremena

Pokojni reper je od 1999. godine bio u vezi sa bivšom manekenkom, a 2007. godine ju je i oženio

  • 7
Dalibor Andonov Gru, Danica

Dalibor i Danica Andonov; Foto: Facebook/dalibor.g.andonov

Pokojni reper Dalibor Andonov Gru, je poginuo pre tačno godinu dana, 9. septembra 2019. godine, u 46. godini života, na kajtingu kod Nautičkog kluba Zemun.

Danas se obeležava godišnjica smrti poznatog repera, dok je porodica 5. septembra 2020. godine održala pomen na groblju Orlovača, gde je Gru sahranjen 12. septembra 2019.

Dalibor je bio večiti šarmer. Imao je dušu dečaka i u potpunosti je bio posvećen svojoj porodici. Povezivali su ga sa najzgodnijim devojkama, uvek je bio u društvu najlepših žena, ali njegovo srce uspela je da osvoji samo jedna.

Svoju suprugu Danicu Prvulović, nekadašnju uspešnu manekenku i šarmantnu plavušu, rodom iz Kragujevca, upoznao je još 1999. godine. Važili su za jedan od najlepših parova sa javne scene.

Nakon veze duže od sedam godina, u skladnom braku ostali su sve do reperove smrti.

Venčali su se 2007. godine, nakon saznanja da će prvi put postati roditelji. Ubrzo su dobili sina Vuka, a tri godine kasnije rodio se još jedan naslednik - Relja. Iako je Danica želela ćerku, Gru je tada priznao da se nadao sinu.

- Jednog dana voleo bih da imam i ćerku. Mada, kada razmišljam o devojčicama, zamišljam sebe kao oca iz drugog nastavka filma "Mi nismo anđeli", ali pretpostavljam da se čovek na sve navikne. Inače, kažu da su devojčice predivne i umiljate kada su male, a onda porastu - pričao je Gru 2011.

Danica je Gruu uvek bila najveća podrška. Njihova dugogodišnja ljubavna veza mnogima je delovala kao bajka, a Gruovi fanovi bili su srećni što je izabrao upravo lepu Danu. Nekako su uz njega zaista uvek i išle samo one istinske lepotice, jer važio za jednog od najvećih beogradskih frajera.

- Prvi put sam je video u kafeu "Sinema". Stajala je sa jednim tipom kojeg poznajem i tako je priča i krenula. Imao sam taktiku - malo sam je merkao, onda sam pustio malo da prođe, da se merkanje slegne, pa sam tek onda krenuo u akciju. Nije bilo teško smuvati je. Šalim se, naravno, to je bilo najteže muvanje u mom životu - ispričao je Gru za "Blic" 2004. godine.

Video: Zbogom, Gru i počivaj u miru!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džoni

    9. septembar 2020 | 17:41

    Užasno nedostaje, legenda I extremno dobar čovek...Ne mogu da se opasuljim...kao da je juče bilo...

  • Bube

    9. septembar 2020 | 21:45

    Sramota je da ovakva vest ima nekoliko komentara a splačine od rijalitija na stotine! Gru tu je ! ! !

  • Juca

    9. septembar 2020 | 22:43

    Zao mi je sto je jedan mlad zivot prerano ugasen, a zao mi je i sto je jedna lepa ljubavna prica prekinuta i sto su deca ostala bez oca. Uvek me potrese kada harmonicni brakovi, ispunjeni ljubavlju budu prekinuti smrcu jednog od partnera, a toliko im a brakova gde ne mogu da se gledaju i mrze se i dozive po 50 godina braka, a ni oni ne znaju sto ostaju u tim brakovima. Stvarno steta i nepravda za lepu Danicu i Grua, narocito sto ona pored lepote ima i kvalitete jedne dame.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA