≫ 

Radniku salaša određen pritvor od 48 časova zbog nanetih teških povreda Petru Strugaru

Kako saznajemo, glumac za sada neće morati na operaciju

  • 22
Petar Strugar Petar Strugar/Foto: ATA Images

Radniku na salašu čiji je zakupac Petar Strugar, I. G. koji se tereti za napad na glumca, danas je po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 časova.

U saopštenju tužilaštva se precizira da se I. G. tereti zbog krivičnog dela teška telesna povreda, navodi Tanjug.

I. G. će u roku od 48 sati biti saslušan i tužilaštvu, nakon čega će biti odlučeno da li će tužilaštvo tražiti od suda da mu odredi pritvor.

Kako saznaje Telegraf.rs, Petru je naprsla jagodična kost i nos i za sada mu je rečeno da neće biti hirurške intervencije. Sledeće nedelje će se znati definitivno.

Podsetimo, Petar je sinoć dao izjavu za naš portal.

- Krenuo sam kući iz konjičkog kluba Stremen koji držim. Zaustavio me je radnik salaša i, kada sam se zaustavio, čovek u vidno alkoholisanom stanju me je udario. Prijavio sam slučaj policiji i to je dalje u njihovoj nadležnosti - izjavio je u četvrtak uveče.

Do incidenta je došlo na salašu u Jakovu, gde Strugar drži konjički klub Stremen i gde svakodnevno odlazi zbog konja.

Radnik salaša Ivan G. dao je svoju izjavu u kojoj tvrdi da nije bio u alkoholisanom stanju i u kojoj je izneo svoju stranu priče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tx

    11. septembar 2020 | 13:30

    Mislio sam da ne napišem ovo, ali kad sam video da je čovek završio u zatvoru zbog ovog, e onda bogami hoću. Ja sam taksista grada Beograda 20 godina, svega i svačega sam se nagledao i doživeo, ali me je zaprepastio ovaj glumac kad mi je ušao u kola, mrtav pijan sa jo 2 druga, bio je toliko drčan i bezobrazan da nisam mogao da verujem i ja sam sam pomišljao da ga izvedem napolje i da ga umackam od batina. Šta je on sve meni koga vidi prvi put u životu, stigao da kaže, pa to je užas. Posle pričam kolegama, a oni mi kažu da znaju za njega i da je čak jednog taksistu napao fizički na crvenom krstu pre par godina, bilo je to i u novinama. Kod mene u moju firmu da sedne neće više u životu da udje.

  • sara

    11. septembar 2020 | 13:22

    Svi treba da ustanemo i branimo radnika, kojeg je izazvao, napao i vređao, nadmeni i agresivni glumac, poznat po incidentima, jer mu nije prvi put!!!.

  • Ivan

    11. septembar 2020 | 13:14

    Ma da udario te tek tako, nije ti ostao duzan zbog necega...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA