Tanji u borbi za starateljstvo pomaže porodica: Prodali zemlju da plate advokate u Australiji

Pevačica je preduzela sve korake i angažovala najbolje advokate, kako bi što pre bila sa svojim sinovima

  • 5
Tanja Savić Tanja Savić, Foto: ATA Images

Pevačica Tanja Savić (35) već mesecima prolazi kroz teku borbu da ponovo vidi i zagrli svoje sinove, koje je njen suprug Dušan Jovančević bez njenog znanja odveo u Australiju.

Tanja je angažovala najbolje advokate iz zemlje, ali i u Australiji, gde je pokrenula tužbu protiv Dušana, piše "Republika".

Ceo taj postupak i proces Tanju će koštati mnogo živaca, ali i novca koji trenutno nema budući da joj je suprug, osim dece, u Australiju odneo i celu ušteđevinu, pa je pevačici porodica priskočila u pomoć.

Upravo iz tog razloga, Tanjina porodica je navodno prodala parče zemlje i dala joj taj novac kako bi ona mogla da plati advokate ovde, kao i u Australiji.

- Porodica nije više mogla da gleda Tanju kako se muči i svakodnevno plače! Odlučili su da joj pomognu da prodaju sve što je u njihovom vlasništvu da bi ona platila tužbe i advokate i vratila decu kućiotkrio je izvor blizak porodici Savić i dodao:

- Imali su neko parče zemlje u Radincu i stavili su ga u oglas, ubrzo se javio kupac i prodali su zemlju za 10.000 evra da bi Tanja pokrila osnovne troškove.

Odmah posle prodaje, pevačica je navodno sav novac uplatila na račun advokatske kancelarije koja je zastupa u Australiji i tako se rešila jedne brige.

Video: Tanja Savić u Beču srela ženu od sultana: Zapazila sam lepu devojku kako izlazi iz radnje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majka

    12. septembar 2020 | 14:48

    Nažalost trebaće joj mnogo više od 10 hiljada evra za advokate u Australiji. Trebaće joj najmanje $100.000

  • Slavko

    12. septembar 2020 | 17:44

    Oslabila karijera pa se vadi na decu. Nije ih on iz cistog mira odveo.. A ona dan posle tuzbe napunila klub i pev li peva...

  • ✍️

    12. septembar 2020 | 18:43

    Tanjice samo napred.🙏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA