≫ 

"Udala sam se za jako teškog paćenika": Kija brutalno pričala o Slobi

- Ja imam svoju imperiju, tako da mi je bilo lako da se rastanem - rekla je Kristina

Kristina Kija Kockar Slobodan Sloba Radanović Kristina Kija Kockar Slobodan Sloba Radanović Foto: Nikola Tomić

Kristina Kija Kockar gostovala je u emisiji "Magazin In", u kojoj je pričala i o bivšem mužu Slobi Radanoviću. Ona nije štedela svog bivšeg supruga.

- Ja imam svoju imperiju, tako da mi je bilo lako da se rastanem. Štaviše, meni je dugovao pare i još neke stvari mi još uvek duguje - rekla je Kija i nastavila:

- Udala sam se za idiota... Ja sad na to gledam više kao na neku vezu, eto, koja je bila. Iz svega sam izvukla samo slomljeno srce i to je to, sve ostalo me ne zanima, da ja čuvam muža... On treba sam da se čuva! Ne bih nikom pretila, nisam nikada pretila ljubavnicama, niti bih to radila, niti ima vajde. Jednostavno, loš izbor - udala sam se za jako teškog paćenika, to je loš izbor i to je to. Iz ove perspektive, nije on mene prevario, on je prevario samog sebe - navela je Kija i nastavlja:

- Na stranu taj idiot, sa kojim sam imala posla, ja u mom braku, ne mogu da grešim dušu, nisam imala ograničenja nikakva, niti je on imao. Videla sam da su prevarene i žene koje su i te kako požrtvovane, kod kuće su, sve, pa onda on juri vrcave, a imate muškarce koji su oženjeni tim vrcavim ženama koje su dominantne, a onda juri negde da se dokaže jer ima komplekse od te žene - navela je ona.

Video: Sloba: Kija je moja prošlost, voleo bih da Luna i Anabela izglade odnose

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laza

    12. septembar 2020 | 21:01

    Ovoj zeni stvarno treba strucna pomoc ovo vise nije za zezanje, opsednuta je Slobom samo o njemu prica u svakoj emisiji, intervjuu... I prosto mi nije jasno kako joj neko od prijatelja do sada nije skrenuo paznju, pomogao na neki nacin, ovo je stvarno vec preteralo svaku meru. Covek je ne pominje, ne zanima ga, ima verenicu, u vezi vec vise od godinu dana, stvarno nema smisla ovo vise, nije on ispao ispravan ali i ona je bila ko zna sa kim sve pa on ne pravi dramu niti je proziva a ima vise materijala za prozivanje od nje, ali je problem jer je ona opsednuta njime.

  • Zika

    12. septembar 2020 | 21:34

    Aman,sjasi vise.Udavi nas.Ovde si ti pokazala koliko si jadna.Do juce si imala podrsku,a sad mi je mrsko da te vidim,cujem.Ajde,oladi nas tvog licnog promasaja.Sama pala sama se ubila.

  • BOBA

    12. septembar 2020 | 20:58

    Ova žena je pukla kao napolitanka, i za 20 godina će da priča o prevari a ona ga varala i to svi znaju, 2 godine bez seksa a ponižavala ga i šikanirala samo zbog toga što je trenutno zarađivala više novca, a vrhunac je da joj muž duguje novac, mukica računala troškove benzina kada ga je vozila na takmičenje "pinkove zvezde". Ovakvim odnosom teško će naći drugu budalu koja će da je trpi. Jedan je Sloba Radanović, i svesna je toga i zbog toga ga vređa. Metar i žilet žena a zlo neopevano, sujeta i kompleksi će joj doći glave

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA