Strašna izjava Ivana Gavrilovića: Nekad mi padne mrak na oči, pa silujem sopstvenu ženu

Supruga Marina je zbog njegovog ponašanja ostala frapirana

  • 5
Ivan Gavrilović Ivan Gavrilović, Foto: Nikola Tomić

Jedan od najpoznatijih densera, Ivan Gavrilović, trenutno boravi u vili "Parova", a njegova izjava u kojoj tvrdi da je seksulano maltretirao suprugu šokirala je mnoge.

- Nekad mi padne mrak na oči, pa silujem sopstvenu ženu! - kazao je denser.

Međutim, kada je shvatio da je preterao i izazvao burnu reakciju javnosti, on je pokušao da se "izvadi" iz situacije i objasnio da se su to samo njihove "igrice".

To su neke naše igrice. Mi smo 21 godinu u braku i kroz razne faze smo prošli. Nekad biste hteli više seksa, a nekad vas to ne interesuje. Ali kada se Marina i ja dohvatimo, sve puca - rekao je on.

Gavrilović se tu nije zaustavio o iznošenju detalja iz privatnog života, pa je otkrio šta je pričao o svojoj supruzi, samo kako bi rasterao sve muškarce od nje.

Pričao sam da mi je žena ase*sualna samo kako bih rasterao sve muškarce oko nje - kaže deneser.

Posle takvih tvrdnji, oglasila se i Ivanova žena, koja tvrdi da je šokirana ponašanjem svog muža i napomenula da Ivan samo zbog rijalitija priča gluposti.

Naravno da me nije silovao! Grubo se našalio samo da bi bio u centru pažnje. Strašno je što se nije zapitao kako se osećaju žrtve se*sualnog nasilja kada vide da se on sprda na tu temu. Time ih je povredio - rekla je Marina za Informer i dodala da je sa denserom imala problem samo kada popije čašu više:

- Nikad ne bih bila sa čovekom koji me zlostavlja. Ivan jeste temperamentan, ali nije grub. Umeo je da viče kada popije koju čašicu više, ali više ne pije.

Video: Ivan Gavrilović diskvalifikovan iz Zadruge, mora da plati kaznu od 50.000 evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA