≫ 

"Zdravo, to košta 500, a ovo 700 €": Procurio Teodorin cenovnik, za 6 meseci zgrnula je 50.000 evra

Pevačica je dobro unovčila svoju popularnost, a pored nastupa svoje džepove "puni" i od reklamiranja

  • 27
Teodora Džehverović Teodora Džehverović, Foto: Instagram/teodoradzehverovic

Pevačica Teodora Džehverović važi za jednu od popularnnijih pevačica malđe generacije i za njene nastupe uvek vlada veliko interesovanje publike, no pevačica je pored nastupa našla još jedan način i dobro unovčila svoju popularnost.

Naime, kako je vrlo popularna na društvenim mrežama i na Instagramu je prati skoro milion ljudi, Teodora od reklamiranja na pomenutoj platformi zarađuje pozamašnu sumu novca.

Po društvenim mrežama kruži slika na kojoj se može videti prepiska između nje i jednog oglašivača koji je poželeo da sarađuje sa njom. On je mladoj pevačici ponudio saradnju: "Pozdrav, Teodora. Da li ste za saradnju?".

Džehva je naravno odgovorila na pitanje o saradnji, pa mu objasnila kako stvari stoje i koji je cenovnik za usluge koje oglašivač potražuje.

- Zdravo. Reklame naplaćujemo. Da objavimo reklamu sa proizvodom koji mi odaberemo na stori je 500 evra. Da se objavi na fid (na profilu) 700 evra. Srdačan pozdrav - napisala je ona sa svog zvaničnog profila.

Sudeći po njenim stori pričama, ali i objavama u kojim reklamira određene proizvode, nagađa se da je Teodora u proteklih šest meseci od tog biznisa, ali i nastupa, zaradila oko 50. 000 evra, tvrdi Kurir Stars.

Džehverovićeva je tako reklamirala razne vile po Srbiji gde je boravila, kupaće kostime koji se prodaju putem interneta, obuću, suplemente za sportiste... U proseku, na nedeljnom nivou inkasirala je između dve do tri hiljade evra.

Ona je napravila pravi "mali klan" oko sebe, pa je skoro celu porodicu uključila u biznis, pa sa njom često putuju i rade njen brat Sava i njegova devojka Andrijana.

Teodora Džehverović Printskrin: Twitter

Podsetimo, ona se nedavno našla na meti osuda od strane pojedinih članova krinog štaba, zbog snimaka sa njenih nastupa po Srbiji, koji su bili i više nego krcati.

Trn u oku mnogima je bio njen nastup u Smederevu u diskoteci, koja je bila prepuna, što je kršilo preporuke države za rad lokala

Video: Vrckala guzom, a onda napravila špagu: Teodorin seksi ples na bazenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igi

    15. septembar 2020 | 09:59

    A ostala tarifa? Mislim,cisto informativno.

  • Sojic

    15. septembar 2020 | 10:30

    Hahaahah narod grca na minimalcu, penzioneri prezivljavaju sa 20.000 a vi objavljujete ovako nesto? Nije ni cudo sto svi napadaju ove nove "pevaljke"..... koja bolest vlada na internetu, tacno ga treba ugasiti...

  • 656

    15. septembar 2020 | 10:46

    Koliko je poreza uplatila u tih 6 meseci?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA