Svi misle da je trudna, a Luna u tangama "maše" guzom naraslom od previše slatkiša

Već nekoliko dana uživaju u Turskoj, a Luna ne prestaje da objavljuje fotografije u bikiniju

  • 26
Luna Đogani i Marko Miljković Luna Đogani, Foto: ATA Images

Luna Đogani i njen verenik Marko Miljković su posle veridbe počastili sebe i otputovali u Tursku, gde uživaju u suncu i moru.

Od kada su na odmoru, Luna ne prestaje da objavljuje footgrafije u bikiniju, po kojima se može zaključiti da je "nabacila" višak kilograma.

Mnogi su zbog slika na kojoj se nazire stomak pomislila da je Đoganijeva trudna, međutim, ona je to demantovala, ali je priznala da se po izlasku iz rijalitija ugojila.

Ona je ispričala da se u prethodnom periodu malčice zapustila i da je zbog slatkiša koje prosto oboožava dobila višak oko stomaka i struka.

- Nisam trudna (smeh), samo sam se malkice ugojila jer na odmoru ne mogu da odolim nekim poslasticama. Svi znate koliko volim da jedem slatko, pa sam se malo i ugojila. Odatle i stomačić, ali sve će se to rešiti kada se budemo vratili u Srbiju - otkrila je Luna za Alo.

Inače, Miljković i Luna su odesli u jednom turskom letovalištu u blizini Antalije i to po veoma povoljnoj ceni. Naime, ako su smeštaj platili, ukoliko nije reč o besplatnom boravku u zamenu za reklamu, za to su za 7 noćenja iskeširali oko 530 evra, sudeći po zvaničnim informacijama na sajtu hotela.

Video: Luna zavodi u bikiniju uz pesmu svoje bivše najbolje drugarice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    15. septembar 2020 | 15:41

    Bakama bilo skupo da daju više para za letovanje. Luna na svakom snimku i slici sa Markom sa letovanja ima ili namrgodjen ,smoran izraz lica ili namontiran osmeh .

  • Iva

    15. septembar 2020 | 15:54

    Sta da smrsa??? Nikad bolja...sad najbolja.

  • Ana

    15. septembar 2020 | 18:18

    Otišla na odmor a ne skida se sa telefona i Ig.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA