Kakvu ženu ima Nedović! Vrela Mina "pokosila" konkurenciju opasnom fotkom sa stepenica

Samo menja kupaće kostime i fotografiše se u različitim pozama

  • 4
Mina Milutinović Mina Milutinović, Foto: Instagram.com/minamilutinovic

Manekenka Mina Milutinović (25) trenutno uživa u luksuznom grčkom letovalištu sa svojim suprugom, košarkašem Nemanjom Nedovićem, odakle svakodnevno počasti svoje pratioce fotografijama koje ostavljaju bez daha.

Seksi manekenka je objavila nekoliko provokativnih fotografija na kojima se jasno vide i ističu svi njeni atributi. Njeno preplanulo telo raspametilo je njene pratioce, koji su joj u komentarima poručili da izgleda neralno dobro.

"Au, boginjo", "Ženo, šta je ovo", "Idi, bre, ženo", "Uh, od ovoga može da se rikne", samo su neki od komplimenata koje je manekenka dobijala zbog izgleda.

Mina važi za jednu od najpopularnijih i najatraktivnijih domaćih manekenki i veoma je popularna na Instagramu, gde je prati više od 130 hiljada ljudi.

Svoju manekensku karijeru je započela još kao tinejdžerka, a 2012. godine je u Bejrutu pobedila u konkurenciji 38 devojaka iz svih krajeva sveta.

Podsetimo, srpski košarkaš Nemanja Nedović i njegova izabranica, prelepa manekenka Mina Milutinović, venčali su 2. avgusta. Venčanje i svadbeno veselje bilo je kao iz bajke, a istom su prisustvovale mnoge poznate face.

Video: Oženio se srpski košarkaš Nemanja Nedović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ii

    16. septembar 2020 | 06:40

    Kakvu? Joj sve su one kao manekenke,ulisu fakultef i ne posecuju ga i celi zivot pricaju kako studiraju ,da bi mi mislili kako su i one pametne... ova devojka jr mentalnog sklopa Sofije Milosevic. Nedovic postao starletan, ovi kvazi bitni , on sve rade za drustvene mreze...kompleksi teski. Zivite i uzivajte za sebe,a ne za ljude oko sebe. Moze li se otputovati da se ne objavi minimum 100 slika? Sta je sa ljudima? Ova Mina je teski folirant. Njanjava,umisljena...a Nedovic bi trebalo da bude kosarkas,a ne da se manekenise. Njih dvoje su "Kardasijani" nista ne rade,samo se slikaju.

  • Живкони

    16. septembar 2020 | 00:56

    Зато је он нон-стоп повређен!!!

  • rade stefanovic

    16. septembar 2020 | 08:54

    "..... drvosjeca da sam ja, a ti da si dama..... da l' tada bi zeljela ljubav medju nama... "

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA