"Kukala je da me voli, a smuvala se sa našim fanom!" Sanja u neverici zbog Jovanine veze s Hrvaticom

- Monika je toliko pratila Zadrugu i toliko je gledala kako se Jovana ponaša prema meni, šta mi zamera, šta želi od veze i to sada radi, bukvalno - kaže nam Sanja

  • 17
Sanja Stanković  Monika i Matora Foto: ATA Images, Printskrin: TV Pink

Jovana Tomić Matora nekoliko dana nakon ulaska u Zadtugu 4 uplovila je u ljubavnu vezu sa Hrvaticom Monikom Horvat, iako je u emisijama pred rijaliti govorila da i dalje voli svoju bivšu partnerku Sanju Stanković.

Sanja je zamerila Jovani to što su tokom njenog karantina pričale o pomirenju, a čim je ušla upustila se u vezu sa Monikom, kojoj priča iste stvari koje je nekada govorila njoj.

- Prvo hoću da kažem da im želim sve najbolje, iskreno,  nemam problem. Imam problem sa tim sa tim što Jovana koristi neke naše reči sa njom. Tipa "naš svet" je bio krevet i to koriti sa njom i to je jako ružno.  Ona meni daje za pravo da ja sumnjam da li je ona bila iskrena prema meni - počela je priču Sanja za Telegraf JETSET.

- Ne kažem da ona mene nije volela, ja sam to osetila. Nekako, mislim da je mene volela i bila sa mnom zato što sam ja osoba koja je nju priznala javno, rešila da kaže: "Jovana i ja smo zajedno u vezi, ti ćeš da upoznaš moje roditelje, prijatelje..." - rekla nam je Stankovićeva i dodala:

- Prva sam osoba koja je sa njom šetala javno, nijedna pre mene nije želela javno da kaže da su one u vezi. Znamo da je Jovana to što jeste, da voli devojke, ali sam gledala klip na Instagramu da je Monikina sestra rekla da Monika ne voli devojke i da to nije ona, te da misli da je neko tera da to radi, misleći na produkciju, to nije moguće, mogu samo između sebe da se dogovore da fejkiraju.

Stankovićeva misli da je Monika, inače stomatolog, njen i Jovanin fan i da se ponaša i radi onako kako prija Matoroj, sve ono što je videla tokom prethodnih sezona Zadruge.

- Smatram da je Monika moj i Jovanin fan. Više Jovanin, nego moj. Ona je toliko pratila Zadrugu i toliko gledala kako se Jovana ponaša prema meni, šta mi zamera i šta želi od veze, i to sada radi bukvalno. Jovana i ja smo pričale o porodici, zajendičkom životu, putovanjima i ona sada to potencira. Nemam problem sa im, ali je smešno - rekla je ona.

Sanja nam je otkrila da su ona i Matora tokom Jovaninog boravka u karantinu pričale o pomirenju, a nije joj pravo što, kako je rekla, njena bivša od sebe pravi žrtvu.

- Glupo je sa Jovanine strane što je kukala da me voli i da hoće da se pomirimo i mi smo pričale na tu temu pre nego što je ona ušla, dok je bila u karantinu, da nam je krivo što nismo dale šansu, i onda ona uđe i posle pet dana nađe drugu devojku - rekla je Stankovićeva.

- Nije problem, ali nemoj ti da od sebe praviš žrtvu, paćenicu, a od mene debila i kažeš kako ja neću da se pomirim sa tobom. Ona kad je izašla, apsolutno nije uradila ništa da se ona i ja pomirimo. Otišle smo na taj jedan ručak, razgovarale smo, rekla sam joj da ne želim da se pomirim sa njom - kazala nam je Sanja.

- Ali, ako nekog voliš dubićeš na trepavicama da vratiš tu osobu, bar sam ja takva. Ona zna da sam tvrdoglava, inadžija, ali ako sam ti dala priliku da razgovaraš sa mnom i delima ti dala zeleno svetlo, onda... - završila je Stankovićeva.

Video: Plakaćete od smeha: Matora igrala sa Sanjom, okliznula se, pa pala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA