Prvo jutro bez Jovane i Srđana: Najpoznatiji voditeljski par dobio zamenu na Prvoj

Srđanu je poslednji radni dan bio pre tri dana, dok je Jovana radila sve do juče, 17. septembra

  • 52
Srđan Predojević, Jovana Joksimović Jovana i Srđan/Printskrin: Instagaram/srdjan.predojevic

U četvrtak, 17. septembra, kao bomba je odjeknula vest da dobro poznati voditeljski par, Jovana Joksimović i Srđan Predojević, odlaze sa "Prve" televizije.

Čelnici televizije navodno nisu imali puno vremena da razmišljaju o njihovoj zameni, pa je njihovo mesto zauzeo Filip Čukanović, koji je gladaocima poželeo dobro jutro.

Njih dvoje nisu radili otkazni rok, pa je tako Jovani juče bio poslednji radni dan, dok je Srđanu bio pre dva dana.

Kako izvor blizak Prvoj televiziji navodi, voditeljski par i menadžment televizije se navodno mimoilaze u mišljenima i stavovima, pa je to navodno glavni razlog napuštanja ove televizije.

Jovana i Srđan su donedavno bili na letnjem odmoru, a na TV ekrane su se vratili početkom septembra, međutim, nisu se dugo zadržali. Filp već ima iskustva u vođenju ovakvog programa, jer je skoro celo leto upravo on menjao njihova mesta.

Podsetimo, Jovana i Srđan su svoju voditeljsku karijeru započeli na RTS-u, gde su pet godina vodili jutarnji program, potom su prešli na "Pink" gde su se zadržali osam godina, a potom su prešli na "Prvu", gde su se zadržali do juče.

Video: Srđan krišom snimao Jovanu dok se dopisivala, njena reakcija je potpuni hit

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladen

    18. septembar 2020 | 13:31

    Ništa se neće desiti , postaje dosadno po svim medijima i tv voditelji su u prvom planu . Malo je novinara na našim televizijama koji se bave ozbiljno svojim poslom, tu pre svega mislim na novinare koji rade intervju sa važnim ličnostima kod nas i u Svetu. Sve se u novinarstvu danas svodi na prepričavanju vesti sa interneta , malo ko radi direktno i prenosi iz prve ruke , da se rade emisije sa lica mesta i dogadjaja. Intervju je skoro pa iščezao, kad ste videli da je neko od naših svih bajnih novinara poslednjih godina uradio intervju sa nekom važnom Evropskom ili Svetskom licnoscu? Ja znam za Miru Adanju Polak i Miroslava Lazanskog, Ratko Dmitrovic. Novinarstvo je degradiralo najviše u ovih zadnjih trideset godina . Vi danas imate voditeljke, koje se utrkuju koja će zdusnije da brani nekog iz političke partije , da nameće svoj stav a ne da izvuče iz gosta ili te osobe ono najbitnije , sve je podeljeno i gosti i novinari. Novinarka koja se smeje u lice Predsedniku Države dok sa njim radi emisiju. Pa je važno kako izgleda , dokle je slic, šta je sevnulo , grmi kako izgleda itd.

  • Jeca

    18. septembar 2020 | 11:26

    Hvala Bogu bez nadobudne Jovane

  • Zagondzija

    18. septembar 2020 | 12:45

    Naj antipaticniji par godinama na tv-u, dosadili su Bogu i narodu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA