≫ 

Ljupki Stević određena zabrana prilaska bivšem partneru i oduzete joj dve puške

Pevačica i njen dugogodišnji partner saslušani su u policijskoj stanici

Ljupka Stević Ljupka Stević/Foto: Marko Jovanović

Pevačici Ljupki Stević određena je zabrana prilaska generalu Dragiši Simiću, njenom dugogodišnjem partneru kojem je u besu demolirala dva automobila pre dve večeri.

General je dao izjavu polociji navodeći da nije bio prisutan na mestu događaja, a da navedena vozila koja su ostećena on koristi, piše Informer.

Takođe, i pevačica je po pozivu pristupila u PS Voždovac, gde je navodno izjavila da je oštetila vozila, ali da je to učinila zbog uticaja lekova.

Pevačici su privremeno oduzete dve lovačke puške za koje poseduje dozvolu.

U konsultaciji sa dežurnom sudijom prekršajnog suda u Beogradu Aleksandra Radojčić, protiv Ljubinke biće podnete dve prekršajne prijave i to za čl.8 ZoJRM i čl. 9 Zakon o prebivalištu i boravištu građana i uručena joj mera zabrane prilaska licu D. S.

Prve slike Ljupke Stević nakon skandala:

Ljupka je u ispovesti za Telegraf JETSET između ostalog navela sledeće:

- Sediš kod kuće, planiraš brak, porodicu, decu, i onda shvatiš da nit je predao papire za razvod braka, niti planira da se razvede, niti planira da me ostavi na miru. I još, pored svega toga, ima još dve... I to sam saznala ne zato što sam policajac...

- Ja sam takav amater bila da sam kupila najjednostavniju spravu za snimanje razgovora i ubacila mu lepo u auto. Znate koliko mi je trebalo? 24 sata da saznam pravu istinu.

Video: Nije hteo da se razvede, zavlačio me je: Ispovest Ljupke Stević nakon uništavanja auta svog dečka

Šokantne slike i snimci!Ljupka Stević sa rukom u gipsu, javila se iz bolnice, pa snimila uništena kola i poručila: "Pazite kome dajete 10 godina života!"Posted by Telegraf JetSet on Thursday, September 17, 2020

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JEL REALNO?

    18. septembar 2020 | 13:06

    U prevodu, ti si mu bila svalerka koja se nadala da ce ostaviti svoju zenu, a u medjuvremenu je on nasao opet svalerku iako ima vec svalerku i onda si prsla zbog svalerke iako si sama bila svalerka....Pis zivi 😂😂

  • Gaga

    18. septembar 2020 | 11:58

    Teško državi u kojoj ja Simić general pored toliko časnih policajaca. Tuga!

  • Ja

    18. septembar 2020 | 10:42

    Citam da je i tamo neka persona brani recima da baci kamen svaka koja nije kao ova svalerka , pa mamu vam maminu , odakle vam pravo da sve zene i devojke nazivate svalerkama , zar su stvarno uverene da ce normalna i moralna devojka leci sa ozenjenim bilmezom , kud vise ide ovo drustvo vredjajuci posten svet . Alo bre svalerke , ima nas mnogo koje su bile i ostale pametne i gadili im se ozenjeni skotovi , kraj .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA