≫ 

Prva televizija objasnila zašto voditeljski par odlazi, a onda je Jovana žestoko uzvratila

Ne smiruju se tenzije između poznatog voditeljskog para i televizije na kojoj su do jutros radili

  • 95
Jovana i Srđan Printskrin: Youtube/TV Prva

Posle toliko nagađanja, televizija "Prva" se oglasila saopštenjem za javnost i otkrila da Srđan Predojević  i Jovana Joksimović više nisu lica njihove televizije.

Prema tvrdnjama čelnika "Prve", najpoznatiji voditeljski par je prekršio radne obaveze, zbog čega je njihov radni odnos prekinut.

- Prva televizija je odlučila da okonča saradnju sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevićem zbog nepoštovanja radnih obaveza - piše u saopštenju.

Naime, Jovana i Srđan su u četvrtak, 17. septembra, prekinuli saradnju sa "Prvom", a kako se spekulisalo, glavni razlog je bio to što su se voditeljski par i menadžemnt televizije navodno razmimoilazili u mišljenima.

Jovana i Srđan su naprasno otišli sa televizije na kojoj su radili poslednje dve godine, a osim nesuglasica koje su imali sa menadžmentom, njima je navodno zasmetala i odluka da Filip Čukanović petkom bude domaćin jutarnjeg programa.

No, posle brojnih nagađanja, Srđan je u nedelju, juče 20. septembra, na svom Instagram nalogu da će on i Jovana dana voditi Jutarnnji program, ali to se ipak nije dogodilo.

Predojević se jutros pojavio na poslu, međutim, kada je pokušao da uđe u zgradu "Prve" to mu nije bilo dozvoljeno.

Nakon objave televizije "Prva" oglasila se i Jovana Joksimović i žestoko uzvratila čelnicima medijske kuće u kojoj je radila do četvrtka.

Jovana Joksimović Objava Jovane Joksimović Printskrin: Instagram/jovanajoksimovic

Podsetimo, Jovana i Srđan su svoju voditeljsku karijeru započeli na RTS-u, gde su pet godina vodili jutarnji program, potom su prešli na "Pink" gde su se zadržali osam godina, a potom su prešli na "Prvu", gde su se zadržali do četvrtka, 17. septembra.

Video: Srđan krišom snimao Jovanu dok se dopisivala, njena reakcija je potpuni hit

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    21. septembar 2020 | 13:39

    Smaraci! Nebitni, dosadni, isprazni, nadobudni likovi, koji su umislili da su zvezde.

  • Ljubiša

    21. septembar 2020 | 13:52

    E i to mi ga uz krivak. Pa Jovanin najbolji poslovni potez je bio udaja za Željka, a Srdjan im tu dodje kao rezerni igrać, koji ulazi u igru da popravi rezultat.

  • Lol

    21. septembar 2020 | 13:30

    Šta je ova umislila, da je mnogo bitna? 🙄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA