≫ 

Rozga o manijacima koji su je uhodili: Okrećem se i noću i danju, psa sam morala da šetam s društvom

Nastupi i javna dešavanja uvek iziskuju sređivanje i svečana haljine od kojih se lepa Splićanka skoro pa odvikla jer nije nastupala dugo

  • 1

Pevačica Jelena Rozga (43) 23. septembra nastupila je na beogradskom splavu Port, gde je zabavljala beogradsku publiku sa kojom uvek razmeni veliku količinu emocija.

Jelena obožava Beograd, koji je uvek asocira samo na sjajne koncerte i dobre žurke. Kako zbog trenutne situacije nije dugo nastupala, Rozga nam je priznala da je vrlo uzbuđena, ali da je jedva čekala da se lati mikrofona i popne se na binu.

Nastupi i javna dešavanja uvek iziskuju sređivanje i svečana haljine od kojih se Jelena skoro pa odvikla jer nije nastupala dugo.

- Znači, nisam zalepila veštačke trepavice nekih šest meseci i moram vam priznati da me malo peku oči. Izlazili smo tu i tamo, ali ovako miniće ja ne nosim privatno, uvek sam u nekom džinsu, pa nisam se sredila ovako nekih možda dva i po meseca - priznala nam je Rozga.

Vreme tokom karantina je uglavnom provodila u porodičnom domu, a osim što je pevala i svojim onlajn koncertima zabavljala publiku, ona je malo i kuvala.  Kako važi za jednu od poželjnijih žena na Balkanu, Jelenin ljubavni život interesuje mnoge potencijalne udvarače, a ona nam je otkrila i da li se nešto promenila na ljubavnom planu.

- Nije, a kako ću pronaći nekog kad sam dosta u kući? (smeh) Tinder i ove druge stavri me ne zanimaju - priznaje Jelena kroz smeh.

Iako je skoro ceo karantin provela u rodnom Splitu, gde je uživala sa porodicom, pevačica je ipak neko vreme bila u ozbiljnom strahu zbog manijaka koji ju je proganjao.

- Strašno... Nije jedan, dva su bila. Eh, da je jedan, dosadno bi bilo da je jedan. Nije mi bilo svejedno, ali sam imala društvo koje mi je pomagalo i dolazili su uveče kod mene, kada sam šetala sa Ringom (njen pas, prim. aut) - kaže ona i dodaje da se sada i noću i danju okreće iza sebe.

Šta nam je Jelena ispričala o novim pesmama i saradnji sa Eminom Jahović pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA