≫ 

"Šta ti je sa kolenima?" Hrvatska voditeljka podigla haljinu i zgranula bolnim modricama

Doris je pokazala modra kolena, a kadrovi su zapanjili gledaoce

  • 7
Doris Pinčić Rogoznica Doris Pinčić; Foto: Instagram/dorispincicrogoznica_doda

Hrvatska glumica i voditeljka Doris Pinčić Rogoznica (32) i voditelj Davor Meštrović (52) su jutros, 24. septembra, vodili emisiju "Dobro jutro, Hrvatska",  a ono što je privuklo nejveću pažnju gledalaca jesu voditeljkina kolena koja su skroz modra.

Naime, Doris je nosila plavu haljinu koja se u jednom trenutku podigla, a izvirila su njena plava kolena, koja su začudila gledaoce pred malim ekranima i koji su se zapitali kako se toliko povredila.

Oba njena kolena su bila puna modrica, što je zabrinulo gledaoce pa su se raspisali na društvenim mrežama u potrazi za odgovorom šta se desilo.

"Doris, šta ti je s kolenima?", "Kakve su ti to modrice?", "Draga, šta se dogodilo?", samo su neka od pitanja njenih fanova.

Još uvek nije poznato kako je došlo do tih povreda i čeka se voditeljkin odgovor.

Podsetimo, Doris se proslavila 2011. godine kada je snimila popularnu hrvatsku seriju "Larin izbor", koja se emitovala do 2013. godine. Te iste godine se udala sa svog sadašnjeg supruga Borisa Rogoznicu, s kojim ima sina Donata (6) i ćerku Gitu (2) i s kojim je već sedam godina u srećnom braku.

Ko je Doris Pinčić?

Doris Pinčić Rogoznica je rođena 4. septembra 1988. godine u Zadru. Glumu je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u istom gradu. Pored uloga u pozorištu, glumi i na televiziji i na filmu. Prvu televizijsku ulogu ostvarila je u popularnoj telenoveli "Larin izbor", gde je tumačila glavnu junakinju, Laru. Ulogu je ponovila u filmu "Larin izbor — Izgubljeni princ". Takođe je imala zapaženu ulogu u seriji "Vatre ivanjske". Od 2015. godine vodi šou "Zvezdice" na televiziji RTL, hrvatsku verziju emisije "Pinkove zvezdice".

Doris Pinčić Rogoznica je potomak iseljenika iz 18. veka iz okoline Bara, selo Pinčići, koji su, bežeći od turske osvete zbog pokušaja osvajanja Bara i Ulcinja, morali da se odsele u okolinu Zadra, na mletačku teritoriju. Sinu Donatu je dala ime po čuvenoj Crkvi Svetog Donata iz 9. veka koja se nalazi u centru Zadra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA