Totalni hit! Džej Lo na početku novog spota ista kao Ana Nikolić u "Bilo je lepo"

"Sedim tako nešto i razmišljam, šta ja radim ovde?!", sa osmehom komentariše Ana u svom stilu

  • 9
Ana Nikolić Ana Nikolić, Foto: Instagram/ananikolicofficial

Latino diva Dženifer Lopez (52) objavila je kasno sinoć, po našem vremenu, duetsku pesmu sa Malumom, a njihov spot iznenadio je sve zbog pojedinih sličnosti koji ima sa spotom Ane Nikolić (41).

Prva scena u spotu je baš ista kao i ona iz spota Ane Nikolić za pesmu "Bilo je lepo", koju je pevačica objavila još, 14. februara.

Džej Lo sedi na terasi i čita novin koje su pune tekstova o njoj, što je Ana takođe predstavila u svom spotu. Osim te jedne stvari, možda i prevelika koincidencija je baš to što je svetska zvezda isto obučena slično kao Nikolićeva i ima beli peškir na glavi.

Ovim povodom kontaktirali smo Anu, koja nam je u svom stilu sa osmehom poručila:

- Sedim tako i razmišljam - šta ja radim ovde?! (smeh)

Scene iz spota pogledajte u nastavku teksta:

Slučajnost ili ne, činjenica je da su scene skoro pa identične, iako će se mnogi možda smejati mogućnosti da je Dženifer, ili onaj ko joj je radio spot, video ovaj "momenat" iz spota srpske zvezde.

Video: Ana Nikolić objavila snimak kako trenira u šumi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    25. septembar 2020 | 11:08

    Pa u sustini, svi kopiraju jedni druge. Od operacija pa cer dalje..sve zene lice jedna na drugu, sve nadogradnje kose obrva trepavica su iste pa ne vidim nista novo ni ovdje.

  • vuk

    25. septembar 2020 | 14:46

    Ali ovi komentari tipa "jes, Jennifer i ne zna za Srbiju a kamoli za Anu..."Ne znam zasto potcenjujete nasu zemlju. Mi imamo mnogo talenata nego mi to ne umemo da cenimo. Amerikanci puno rade i itekako prate sta se radi u ostalim delovima sveta. Oni su Rihannu pronasli u Barbadosu (koji je u sred Atlanskog okeana) i to u vreme kada internet nije bio tako jak. Znam i neke nase talenatovane ljude koji su pronadjeni i dobili vetar u ledja za dalje. Ja licno sam preko drustvenih mreza pronadjen od strane jedne vece firme u Pekingu i dobio odlicnu poslovnu ponudu. Ovde je ocigledno da je reziser iskopirao kadrove iz Aninog spota. Treba da se ukljucimo u svet, a ne da se osecamo inferiorno.

  • Bole

    25. septembar 2020 | 11:04

    Dragi moji daleko je Ana od JLO 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA