• 12

Rada slomljena zbog gubitka člana porodice: Ništa me ne zanima, živim u iluziji da se nije desilo...

, Telegraf

- Za dva meseca sam, nažalost, više provela na groblju, nego za deset godina života - kaže Rada

  • 12
Rada Manojlović

Rada Manojlović, Foto: A. Nalbantjan

Rada Manojlović (35) pre 3 meseca izgubila je člana porodice, o čemu je sada javno progovorila.

Međutim, pored bake koja joj je preminula, Rada je ostala i bez prijateljice.

- Evo, sada ću prvi put javno da kažem da sam pre tri meseca imala smrtni slučaj u porodici, preminula je moja baka, mama od moje mame za koju sam bila veoma vezana, i ja sam od tada toliko nezainteresovana za dešavanja oko mene. Verujte mi da sam se od dana kada mi je nana preminula povukla u neke svoje misli, da me više ništa ne zanima - rekla je Rada.

- Ja sada živim u nekoj iluziji, pokušavam da ubedim sebe da se ništa od toga nije desilo. Meni je bilo neophodno povlačenje i da sebi dozvolim da tugujem, daleko od svih. Meni kad je mama umrla, ja sam nekoliko dana nakon sahrane otišla da pevam, da radim i mislim da sebi nikad nisam dozvolila da prebolim taj bol koliko toliko, jer sam bila zaokupirana poslom, morala sam da zaradim, a sada sam shvatila da je vreme da pustim sebe da bolujem, nisam više mogla da budem Rada robot - kazala je Manojlovićeva za "Star".

Rada se osvrnula i na smrt književnice Isidore Bjelice.

- Jako me je to pogodilo. U dva meseca su otišle osobe koje sam zaista volela, još mi je u tom nekom periodu umrla i drugarica što je i mene i moju sestru dodatno dotuklo, tako da sam ja ova dva meseca, nažalost, više provela na groblju, nego za deset godina života. U kontaktu sam sa Lavom (Pajkićem, sinom Isidore Bjelice, prim.aut.), mene je to mnogo pogodilo, ja sam se saosetila sa njihovim bolom, jer sam ja imala godina koliko i Vila (Pajkić, Isidorina ćerka, prim.aut.) kada sam ostala bez majke - ispričala je pevačica.

v

- Znam koliko je to teško, a oni su predivni i treba da budu zahvalni što im je Isidora bila majka, koja se borila kao lav da što duže bude sa njima - zaključila je Rada.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    Ih navakla se već pošlo je dosta vrekena

  • Kiza

    Sto bi rekao Cvarkov Djordje, evo usracu se u mokasine.

  • Jadranka

    Ooo Rado pa je li umrla baba ili nana?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima