≫ 

Danijela na saslušanju upitana za ime čoveka koji ju je silovao: Sve vreme je ponavljala jednu stvar

Državni organi su počeli da rade na njenom slučaju

  • 45
Danijela Stajnfeld Danijela Štajnfeld, Printskrin: www.holdmerightfilm.com

Danijela Štajnfeld nedavno je šokirala javnost kada je u svom dokumentarnom filmu "Zaceli me" priznala je da je bila žrtva silovanja, a da ju je silovao moćnik iz filmske industrije.

Kako se oko njene priče podigla ogromna prašina, protiv javnosti nepoznatog muškarca koji ju je silovao pokrenut je sudski postupak.

Danijela je sada saslušana, a na saslušanju je trebalo da otkrije ime silovatelja, što se kako se navodi nije dogodilo, piše Srpski telegraf.

- Tokom svedočenja glumica nije iznela bilo kakav detalj koji bi ukazao na potencijalnog počinioca. Iako vrlo iskusni u svom poslu, oni koji su je saslušavalii ocenili su njen događaj kao dosta specifičan, što se može objasniti činjenicom da je konstantno isticala da je u velikom strahu - rekao je izvor za pomenuti list.

Ona ime počinitelja navodno nije otkrila, a kao razlog za to navela je veliki strah koji oseća zbog svoje porodice.

- U iskazu pred tužiocem ona je odbila da kaže ime filmskog moćnika koji ju je silovao i priznala da se boji tog čoveka. Kako je rekla, ona se plaši za život i u velikom je strahu da on ne naudi njenoj porodici - otkrio je izvor.

Video: Anita Lazić o seriji Zlatni dani: Ovakav žanr nije mnogo obrađivan u televizijskom svetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mimi

    29. septembar 2020 | 11:29

    Otkrivanjem njegovog imena, automatski je zaštitila svoju porodicu. Ako se zna ko je taj, zar je toliko glup da nešto poduzima? On je prvi osumnjičeni. Bojim se da je ona sve to izmislila, u cilju promocije svog projekta.

  • jm

    29. septembar 2020 | 11:10

    Pa sta onda hoce!

  • Stefan

    29. septembar 2020 | 11:17

    E sada bi je trebalo optužiti za uznemiravanje javnosti jer je očigledno da je to uradila za ličnu promociju. Imala je priliku da u Americi vidi kako to rade njihove glumice koje su pale u zaborav pa htela i ona. Izgovor da se plaši ne pije vodu jer da se plaši ne bi ni pokretala tu priču. Ovim je samo nanela štetu ženama koje su stvarno bile žrtve silovanja i zato je treba ozbiljno kazniti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA