≫ 

Zavirite u renovirani garderober Seke Aleksić vredan 500.000 evra: Ima čak i krevet za odmor

Pevačica sama čisti i održava svoju prostoriju

  • 43
Seka Aleksic Seka Aleksić, Printskrin: Youtube/Exkluziv TV Prva, Instagram/seka_aleksic

Pevačica Seka Aleksić je nedavno renovirala svoj velelepni porodični dom, a sada je otvorila vrata svog skupocenog garderobera i pokazala svoje "carstvo".

Seka je poznata kao žena koja je veliki ljubitelj markiranih stvari, a posebnu opsesiju ima prema cipelama. Ni sama ne zna koliko pari obuće sa visokom potpecim poseduje, međutim, u poslednje vreme se ipak češće opredeljuje za ravnu obuću.

U njeno "malo carstvo" ne ulazi niko osim nje jer je garderober samo neki njen prostor gde posle sređivanja i čišćenja istog, voli  da odmori na bračnom krevetu koji je smešten na samom ulazu u prostoriju.

Iako je do pre nekoliko godina trošila velike količine novca na firmirane komade garderobe, sve to se promenilo kada je postala majka, jer sada novac radije troši na sinove i njihove stvari.

- Nisam više rob tašni i markiranih cipela. Ovo sve što vidite je iz perioda kada sam bila mlađa. Kada postanete mama najbitnije je da kupujete stvari deci, a ne sebi - kaže Seka za Exkluziv.

Bez obzira na to što je javna ličnost, nije od onih žena koje imaju kompleks da jednu stvar ne može da nosi više od jednog puta.

Vrednost njenog garderobera procenjuje se na oko 500.000 evra uzimajući u obzir da torbe i cipele po komadu koštaju od 1.000 do 10.000 evra.

Sekin porodični dom daleko je od gradske gužve i buke, te se pevačica baškari na ogromnom imanju koje se nlazi nasred livade. Oko Sekinog dvorišta nalazi se visoka ograda, te pevačica može da uživa bez razišljanja o znatiželjnim pogledima.

Pored velelepne vile, u pevačicinm dvorištu nalazi se bazen, a kako je Seka poznata kao ljubitelj životinja i ima nekoliko kućnih ljubimaca, za svoje pse sagradila je kućicu. Na imanju ispred i iza kuće, sve obiluje zelenilom, a u jednom zadnjem delu dvorišta naslazi se bašta.

Pevačica je i svoje naslednike obradovala, te po ulasku na imanje ima uređeno malo dečije igralište. Tu se nalaze ljuljaške, tobogan i trambolina. U zadnjem delu dvorišta nalazi se manja kuća, koja je zapravo Sekina i Veljkova privatna teretana.

Video: I kuća i imanje pršte: Seka Aleksić nije štedela na novogodišnjoj dekoraciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    1. oktobar 2020 | 13:41

    Garderober tolike pare,a Neda daje predlog da država pomogne estradnim umetnicima.Ludilo.

  • Mane

    1. oktobar 2020 | 13:23

    Jedina vredna pevacica, koja ne kuka i koja vredno radi i ima srecan brak...

  • 😤😤😤😤😤

    1. oktobar 2020 | 14:20

    Ma fuuj breee! Muka mi je vise od njihovog hvalisanja, uporedjivanja, prepucavanja. 80% naroda jedva kraj s' krajem sastavlja, a oni se bahate sa firmiranim krpicama, elitnim stanovima, skupim automobilima, letovanjima... Neka imaju i uzivaju za sebe, i neka ne navlace gnev naroda!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA