Anin natpis na duksu ima više komentara nego njena "preterana mršavost"

Pevačica je u ovom zamaskiranom izdanju na beogradskom aerodromu bila neprepoznatljiva

  • 2
Ana Nikolić Ana Nikolić/Foto: Instagram/ananikolicofficial

Ana Nikolić poslednjih meseci šta god da objavi nailazi na kritike kako je "previše mršava", pa čak i "bolesno mršava", a čini se da ona i ne prestaje da gubi kilograme.

Mišljenju drugih ne pridaje neku posebnu pažnju, pa se na komentare ni ne osvrće, a nakon promocije nove pesme i spota "Nije mi do seksa", koju je predstavila na svoj 42. rođendan, Ana je otputovala iz zemlje.

Slikala se na aerodromu sa čak tri kofera, potpuno zamaskirana, pa samim tim i neprepoznatljiva. Uz to je bila i u sportskom izdanju, pa je malo ko ko se našao u Aninoj blizini na aerodromu "Nikola Tesla" uopšte i shvatio da se radi o pevačici.

- Novo "normalno"... Meni je ovo pakao uživo... Ali verujem da će proći... Sve prođe... Čuvajte se - poručila je Ana, ali ovaj put nisu svi kritikovali njene "mršave noge", "čačkalice", "kosti" i slično, već su bili oduševljeni njenim duksom.

Tačnije, natpisom na duksu koji na engleskom jeziku kaže: "Za*e*i lažne prijatelje". 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dd

    2. oktobar 2020 | 08:12

    Prvo je kritikovana što se ugojila, onda što je operisala želudac, potom što je smršala,.... Svetu se stvarno ne može ugoditi! Pustite više ženu na miru, neka radi onako kako joj odgovara!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA