Kija: Muškarci su najgori u oralnom seksu! Prekidala sam sve, okrenem se i odem

 
 ≫ 
  • 73

- Većina mojih drugarica je u fazonu da ne žele da im to rade, jer to niko ne zna da radi - rekla je Kristina

Kija Kockar Foto: ATA images

Popularna pevačica Goca Tržan u svojoj emisji "Goca" na televiziji K1 ugostila je svoju koleginicu Kristinu Kiju Kockar i tom prilikom otvoreneo su pričale o muško-ženskim odnosima.

One su oplele po pripadnicima jačeg pola, a Kristina je istakla da su muškarci loši u oralnom seksu, o čemu je već ćaskala sa svoim drugaricama, koje su saglasne sa onim što je Kija rekla.

- Muškarci su najgori u oralnom seksu. Većina mojih drugarica je u fazonu da ne žele da im to rade, jer to niko ne zna da radi - rekla je Kristina u pomenutoj emisiji.

- Oni to suštinski ne vole da rade. Suštinski, oni anatomiju ženskog polnog organa ne poznaju - objašnila  je Goca.

- Ne znam šta se dešava, ali ako ne vole i ne znaju, sklonite se odatle - dodala je Kija i priznala da je svoje partnere prekidala tokom seksa ukoliko, kako je rekla, "ne znaju gde treba".

- Kad sam bila mlađa bilo je onih koji nisu znali gde treba. Ne znaju ni sada kada su odrasli. Prekidala sam sve usred seksa i govorila: "Ne mogu više". Okrenem se i odem. Rekla sam jednom sad skoro: "Da ti objasnim sad za buduće partnerke, to nije dugme ne ideš odmah u metu" - rekla je Kristina.

Video: Vuk Mob poručio Kiji da ga ne vuče za jezik, ponovo zaratio sa Nadicom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    5. oktobar 2020 | 15:50

    Pored golotinje, svaki dan sve gore i vulgarnije izjave, najgore sto je devojcice prate i ugledaju se na nju. A jos sama je na kraju emisije rekla da ce svi portali preneti, zna a prica svasta vulgarno, jos kaze sva sreca sto baka nema taj kanal pa nece gledati. Zemljo otvori se!!!

  • D

    5. oktobar 2020 | 16:29

    Snimi pornic nauci nas

  • Vuk

    5. oktobar 2020 | 15:48

    Lepo je opisao vuk za sta ona sluzi, pa boli uvo takve muskarce da se trude oko nje ionako im sluzi samo za praznjenje, lepo je onda rekao, pozovem je mrtav pijan, taksi, i bam bam bam bam...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA