≫ 

"Saro, izađi": Stampedo zbog srpske kraljice TikToka, deca opkolila zgradu, pa je dozivala

Saru na TikToku prati 1,9 miliona ljudi

  • 36

Sportistkinja i fitnes model Sara Damnjanović (22), popularna na TikToku i Instagramu, gostovala je u Mladenovcu na obeležavanju Dečije nedelje, a njeni fanovi napravili su potpuni haos zbog Sarinog dolaska.

Damnjanovićeva se danas, 5. oktobra, pojavila na zakazanom druženju sa fanovima na Gradskom trgu u Madenovcu. Okupljeni ispred opštine, čekajući Saru da izađe, skandirali su njeno ime i dozivali je.

- Saro, izađi! - uzvikivala su okupljena deca, a influenserka se nešto pre podneva pojavila pred nešto više od stotinu dece, koji su bili uzbuđeni zbog druženja sa njom.

Podsetimo, javnost je u početku negodovala zbog Sarinog gostovanja u Mladenovcu, zbog zabune da će gostovati po školama, gde će biti predavač, ali je ona sve razjasnila. Sara niže sportske uspehe, uspehe u svetu mode, učvršćuje stazu u svetu glume i ističe da sebe najmanje vidi kao "tiktokera i influensera".

Saru na TikToku prati 1,9 miliona ljudi, a o njenoj popularnosti svedoči stampedo dece u Mladenovcu, kao i pre nekoliko dana u Obrenovcu gde je gostovala.

Ona je prvi balkanski tiktoker po broju pratilaca, a njeni snimci dostižu i više od milion lajkova. Međutim, Sara nije popularna samo na TikToku, već i na Instagramu na kojem je prati 600.000 ljudi.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Kod kuće kao na plaži: Influenserka vas uči kako da se pravite da ste letovali u Grčkoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA