≫ 

Porodila se beogradska kraljica haljina: "Skockani smo po poslednjoj modi"

Nakon dve bliznakinje, stigao je i maleni naslednik

  • 26
Dijana, Diline Dijana nekoliko dana pre porođaja/Foto: Instagram/diline_dresses

Mama popularnih bliznakinja Andree i Nike, kreatorka haljina Dijana Radonjić, 5. oktobra je u porodilištu u Beogradu na svet donela treće dete, zdravog sina.

Andrea i Nika su odavno poznate na društvenim mrežama zahvaljujući dečjem duhu i maminim objavama, a porodica je sada bogatija za još jednog člana, i to dečaka.

Posle dve devojčice koje je kratorka koja stoji iza modnog brenda "Diline" dobila u vezi sa prvim partnerom, sin je krunisao njenu novu vezu koju je neko vreme čuvala od javnosti, ali ju je kasnije "odao" trudnički stomak.

Bliznakinje Dea i Nika već dugo unazad se raduju dolasku brata, a nekoliko sati pre porođaja, Dijana je objavila sliku iz porodilišta.

Danima je odbrojavala trenutak do dolaska na svet malog naslednika, a ovog ponedeljka, 5. oktobra, to je  i dočekala, kao i njeni najdraži.

- Spremni smoooo - napisala je Dijana, koja je za ovu priliku imala i specijalnu frizuru. Kako je napomenula uz selfi pre odlaska u porođajnu salu - po poslednjoj modi.

Ovako je izgledala kraljica haljina pre porođaja, a i tokom trudnoće:

Uveče je usledilo slavlje, na kojem su pevali Radiša Trajković Đani, Darko Lazić, Jana, Vanja Mijatović...

Pevači su dobili na hiljade evra bakšiša, a ne prestaje da se priča o 10 sekundi sa proslave, koliko je Đaniju trebalo da "zgrabi" čak 1.200 evra.

Više na linku ispod:

Video: Novopečena mama raznežila sve: Marina Tadić ljulja i ljubi ćerkicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    5. oktobar 2020 | 17:34

    Svako li je danas kreator, to se kaze dokona zena bez zanimanja koja visi na instagramu i kad se poradja. O eksploataciji sopstve e dece da ne pricamo.

  • Buba

    6. oktobar 2020 | 21:29

    Pratim profil njene decuce koje su vrlo slatke ali zena fotosopira decu od 4,5 godina!!! Poveca vam im usnice i izduzuje na fotografijama. Uzas, ne znam dal je to nekom normalno al meni ne, kako ce ta sutra deca da imaju samopuzdanje

  • 😋

    5. oktobar 2020 | 19:50

    Srećno,dobrodošla bebo 👼

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA