Jaka izjava Mirke Vasiljević o porodici: Javila se sa Kipra i oduševila rečima o Vujadinu i deci

- Volim da, sve što mogu, učinim za svoju porodicu - kaže Mirka

  • 9
Mirka Vasiljević Mirka Vasiljević, Printskrin: Prva TV

Mirka Vasiljević (30) javila se sa Kipra putem video-poziva, gde boravi sa Vujadinom Savićem i njihovo troje dece.

Međutim, glumica uskoro stiže u Srbiju gde će se, posle duže pauze zbog pandemije korona virusa, konačno vratiti svom poslu i predstavama.

- Ja sam se razmazila što se tiče vremena, nekako mi je normalno da šorts i majica budu nešto najosnovnije što se nosi, da uvek bude sunčano. Onda, kad pitam svoje šta treba od garderobe da ponesem, oni kažu: "Ponesi jaknu, deci potkošulje...". (smeh) Kad dođem u Beograd shvatim da vreme može da bude promenjivo. U Srbiju dolazimo početkom novembra, ja počinjem da radim i jako se radujem! Bogu hvala, polako se situacija stabilizuje, eto prostora da i mi radimo - rekla je Mirka za "Jutro".

Kaže, Savić je dobro, a u programu ga nije pokazala jer ga je "poslala dalje od nje".

- Vujadin je dobro, kod fudbalera je najbitnije da su zdravi. Da me ne boli glava zbog povreda. (smeh) Najbitnije mi je da nema povreda, dobro je, sprema se za trening. Iskrena da budem, poslat je malo dalje od mene, da me ne bi zasmejavao i upadao sa nekim komentarima. Sigurnije je da bude malo dalje od mene (smeh) - istakla je glumica.

Kaže, ima mnogo obaveza oko troje dece i nevenčanog supruga, ali uživa u tome.

- Volim da, sve što mogu, učinim za svoju porodicu. Da prinesem, odnesem, donesem, pružim, dam, uradim, jer sam i ja u takvoj porodici rasla. Tako sam naučena. Volim da, sa puno ljubavi, to uradim. Onda mislim da dajem svoj maksimum i da će se to u životu dobrim vratiti - poručila je Vasiljevićeva.

Podsetimo, pre nekoliko dana Mirka je istakla da joj nije prijatno što ne zarađuje.

Ne živim od glume, ne mogu da kažem da mi je prijatno što ne mogu da zaradim neki svoj dinar, ali tako je sada. Imala sam deset predstava u aprilu zakazano i to je sve otkazano - rekla je glumica.

- Vujadin i ja se znamo skoro čitav život, njega sam pratila kroz njegovo odrastanje. Uvek mi je bilo bitno kada me neko okružuje da ima sličnu viziju kao ja. Jasno da ide napred i ma svoj cilj, sve što je normalno, realno i zdravo. Najbitnije je da funkcionišemo kao tim. U nekom trenutku će njemu posao stati, a nekad meni i da jedno drugom budemo stablo za oslonac. Ne postoji to u porodici ko zarađuje više ili manje, mi smo porodica. Da nije takav, teško da bih želela da budem sa njim u emotivnom odnosu i da mu rađam decu. Radim u Srbiji i logično je da ću manje zarađivati, ali uvek se lepo osetim kada donesem svoj dinar - navela je Mirka za Blic.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ti

    6. oktobar 2020 | 13:14

    si zadala domaci ovim " zvezdama" da ti ni jedna ne moze prici....svaka Tebi cast......

  • Vesna

    6. oktobar 2020 | 13:47

    Bravo Mirka VELIKA SI I ZIVA BILA

  • Ana

    6. oktobar 2020 | 16:30

    Bravo za Mirku , dvnu I lepu , dobru majku . Zdrava I radosna bila uvek zajedno sa svojom porodicom .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA