"Mi smo braća, ali nismo porodica": Đole Đogani iskreno o Gagiju nakon hapšenja

Denser kaže kako njih dvojica vode potpuno različite živote

  • 8
Djole, Gagi Djogani Gagi, Đole Đogani/Foto: Marko Jovanović, A. Nalbantjan, Nikola Tomić

Nakon što je Gagi Đogani nedavno uhapšen zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci, odnosno kokaina, porodica se trudila da ga zaštiti i priskočila mu u pomoć.

Njegov brat Đole Đogani kaže da to što se desilo Gagiju neće ugroziti njegov ugled, ali i da svako od njih vodi svoje živote i odgovara za svoje postupke.

- Ne odričem se brata, ali svako ima svoju porodicu i svako odgovara za svoje postupke i dela. Ne mislim da je on loš čovek, naravno da ću biti tu da mu pomognem koliko mogu kao brat. To neće da utiče na moj ugled i karijeru, mi jesmo braća, ali imamo odvojene živote, karijere, porodice i na kraju, nismo isti ljudi - rekao je Đole za Blic.

- Drugačije mislimo i delamo, drugačijeg smo obrazovanja. Dijametralno se kose naši principi shvatanja suštine života, veže nas detinjstvo, braća smo po detinjstvu, po mami i tati. A onda kad smo odrasli svako ima svoju porodicu. Porodicu čine mama, tata, braća i sestre samo dok smo deca, posle smo braća, ali nismo porodica - ispričao je denser.

- Ja ga volim i uvek će biti onaj moj mali bata koji se nikad nije bunio ma šta mu uradili... To nisam voleo kod njega, voleo sam da je buntovniji, da je lav. To ga sada košta - rekao je Đogani.

Video: Sloba o Gagijevom hapšenju zbog kokaina: Svi gledaju samo posledice, niko uzroke...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cule

    7. oktobar 2020 | 01:22

    Da je Gagi, kojim slucajem, uspeo u zivotu vise od njega, Djole ne bi tako govorio, naprotiv, tada bi u svakoj prilici isticao da su porodica. Ima li neko ko misli drugacije?

  • Vodolijax

    7. oktobar 2020 | 07:11

    Stariji brat ima uvek potrebu da se pere od svoje porodice za koju sad kaže da i nije porodica.Ja se svoje nikad ne bi odricao zbog bilo čega jer se svoje meso ne jede.

  • Jelena

    7. oktobar 2020 | 11:43

    Kad god mu je brat u problemima ovaj se ogradjuje od njega, a kad treba napadati bivsu zenu onda su porodica i brend.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA