≫ 

Crvenokosa lepotica je novo lice "Jutra"! Ko je Marijana, koja je došla na mesto Jovane i Srđana

Tabakovićeva iza sebe ima 12 godina rada u informativnom programu, a gledaoci je pamte i kao voditeljku emisije "Beograde, dobro veče" na Studiju B

  • 16
Marijana Tabaković Marijana Tabaković, Printskrin: TV Prva

Marijana Tabaković nova je voditeljka "Jutra" na Prvoj televiziji!

Lepa crvenokosa vodiće jutarnji program na Prvoj, nakon odlaska Jovane Joksimović i Srđana Predojevića sa ove televizije.

- Popularni jutrarnji program Prve televizije dobija pojačanje. Voditeljima Mariji Savić Stamenić I Filipu Čukanoviću će se od sutra pridružiti Marijana Tabaković koja je do ove promene uređivala i povremeno vodila poznat porodični magazin “150 minuta”. Publiku je tada oduševila svojim šarmom, neposrednošću, toplinom ali i lepotom kojom zrači. Nova energija očigledno je prijala gledaocima stoga i nije iznenađujuća odluka da osim uredničke, Tabakovićeva preuzme i voditeljsku poziciju u jutarnjem programu - navedeno je u zvaničnoj najavi na Instagram profilu Prve.

Marijana se ovime pridružila Mariji Savić Stamenić, koja "Jutro" vodi i uređuje vikendom, te Filipu Čukanoviću kojeg su gledaoci pratili prethodnih dana.

Tabakovićeva iza sebe ima 12 godina rada u informativnom programu, a gledaoci je pamte i kao voditeljku emisije "Beograde, dobro veče" na Studiju B.

- Veoma me raduje što ću zajedno sa našim gledaocima polako ulaziti u novi dan. Tim “Jutra” na Prvoj svakodnevno se trudi da aktuelnosti budu pokrivene iz svih mogućih uglova, prvenstveno onih koji se tiču života običnog čoveka. I nastavljamo u tom pravcu. Sjajna ekipa je oko mene i odlična energija. Zaista mnogo znači kada imate tim koji želi da diše kao jedan. Tako je bilo u redakciji "150 minuta", tako je i u "Jutru".

- Volim pozitivne ljude koji osmehom prevazilaze sve poteškoće i izazove, a toga uvek imate u zahtevnim formatima, kakav je i jutarnji program. Zato verujem da ćemo zajedničkim snagama opravdati zaista veliko poverenje naših gledalaca koje je televizija Prva kvalitetnim programom stekla u svojih prvih deset godina - poručila je Marijana.

Kaže, uvek ima tremu pred emisiju uživo zbog velike odgovornosti koju oseća.

- Onaj ko kaže da nema tremu, njemu nije stalo do onoga što radi. Trema mora da postoji, ali ona pozitivna koja gura napred. Samoj sebi sam najveći kritičar, jer znam da uvek može bolje. Želim da ispunim i svoja i očekivanja gledalaca koji moraju da budu informisani na pravi i kvalitetan način. Dobro proverena i tačna informacija je srž svega! Verujem da se ne kaže za džabe da se po jutru dan poznaje. Zato ću se potruditi da taj početak dana bude što prijatniji za naše gledaoce i informativno najsadržajniji - istakla je voditeljka.

Marijana je diplomirani novinar Fakulteta političkih nauka u Beogradu.

Svoje prvo novinarsko iskustvo stekla je na radiju "Deutsche welle" u Bonu, a novinarski posao nastavlja 2009. godine na radiju Studio B, u informativnoj redakciji.

Ubrzo nakon toga prelazi na televiziju Studio B, gde je radila kao novinar, prezenter i urednik vesti, ali i kao voditelj emisije "Beograde, dobro veče".

Timu Prve televizije pridružuje se početkom ove godine kao jedan od urednika emisije "150 minuta".

Video: Srđan krišom snimao Jovanu dok se dopisivala, njena reakcija je potpuni hit

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA