≫ 

Jovana Joksimović prvi put u javnosti posle otkaza na Prvoj: Promena je očigledna

Bivša voditeljka TV Prve sinoć je bila u nešto ležernijem izdanju i vidno raspoložena

  • 13
Jelena Karleuša Jovana Joksimović Jovana Joksimović, Printskrin: TV Prva

Jovana Joksimović (39) sinoć je prisustvovala promociji novog brenda Emine Jahović, što je ujedno bilo njeno prvo javno pojavljivanje od odlaska sa TV Prva.

Nekadašnja voditelja "Jutra sa Jovanom i Srđanom" koje je vodila sa kolegom Srđanom Predojevićem, zablistala je u crnom kompletu koji joj je odlično pristajao.

Sve vreme nije skidala osmeh sa lica i jasno se videlo da je izrazito raspoložena.

Jovana je bila u elegantnom, ali opuštenijem stajlingu, budući da je imala crni širi sako i široke pantalone, a ispod sakoa takođe i širu majicu. Za ovu priliku frizuru je donekle promenila, a imala je i večernju, jaču šminku.

Inače, Željko i Jovana nedavno su ćerkama, bliznakinjama Ani i Srni, proslavili treći rođendan, tako što su u dvorištu organizovali bajkovitu proslavu za svoje princeze.

Jovanino novo izdanje:

Podsetimo, Jovana i Srđan su krajem septembra otišli sa televizije Prva, posle čega se oglasila ova medijska kuća navodeći kako je voditeljski par dobio otkaz zbog nepoštovanja radnih obaveza.

Jovana se nekoliko dana nakon ove udarne vesti u svim medijima oglasila dužom porukom na svom nalogu na Instagramu, navodeći da "neće pristati da ih neko otpušta preko Instagrama i pravi od njih bahate i razmažene zvezde". 

Video: Željko otkrio zašto mu Jovana ne glumi u spotovima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA