≫ 

Hrabra ispovest poznate Jutjuberke: "Seksualno zlostavljanje mi se desilo u 18. godini"

Nije bitno kako si obučena i koliko imaš godina, gde si išla i šta si radila... Jedini razlog je osoba koja je to počinila i njena bolest.

  • 3

Poznata influenserka, bosansko-sudanskog porekla Huda Ali (22), progovorila je na temu seksualnog zlostavljanja u jednom od svojih klipova na Jutjubu.

Naime, reč je o uznemiravanju koje je doživela sa svega osamnaest godina dok je iz Istočnog Sarajeva autobusom putovala u posetu majci koja živi u Crnoj gori.

Sve se odigralo u polupraznom autobusu koji je pritom vozio čovek koji poznaje njenog oca. Kako je put bio duži, pauzu su pravili kasno uveče kada su već bili  u drugoj državi.

Nakon pauze, Huda je želela da odmori pa je prilegla na poslednja sedišta na kraju autobusa i u tom trenutku uočila konduktera koji je stajao iznad nje. On je u tom trenutku počeo da joj prepričava čudne priče o drugim devojkama, koje su se pre nje vozile autobusu i o načinu na koji su one vršile malu nuždu dok je on posmatrao. Tada je krenuo da je dodiruje u predelu udova i počeo da se samozadovoljava.

Hudu je isprva paralisao strah, počelo je da joj zvoni u ušima ali je na svu sreću uspela da skupi snage i pobegne. Prestravljena je otrčala do vozača da potraži pomoć, na šta je ovaj imao komentar: ,,Aaaa, opet on.''

Nakon toga ju je zamolio da ne zove oca i policiju i rekao kako on ne može da kontroliše ponašanje svog kolege. Uprkos svemu, Huda je kontaktirala svoje i hrabro reagovala. Do napastvovanja na svu sreću nije došlo, ali je saznala kako ovo nije prvi put da ovaj čovek uznemirava mlade putnice.

,,To nije nikakva moja sramota, već je bolest tuđa.'', rekla je jutjub zvezda  a  svim ženama koje su bile u ovoj situaciji poručila da nipošto ne ćute. Takođe je dodala da odeća nikako nije znak pristanka i da je ona u tom trenutku bila potpuno neutralno obučena: ,,Izgledala sam kao dečak, bila sam bez šminke sa turbanom i u dukserici.''

Poznata jutjuberka, želela je da na svom primeru pokaže koliko je važno govoriti na ovu temu i tom prilikom uputila savete mladima i njihovim roditeljima: ,,Nemojte biti previše strogi da nemate komunikaciju sa svojim detetom, da se vaše dete ne oseća slobodno da priča sa vama ukoliko mu se ovako nešto desi.''

Huda se na društvenim mrežama izdvaja po odnosu koji gradi sa fanovima. Kroz svoj Jutjub kanal želi da ostvari dobru komunikaciju sa njima i pruži im slobodu da je dožive kao nekoga sa kim mogu o svemu da razgovaraju. Visoko je obrazovana i govori tri strana jezika. Primerno je vaspitana i možemo reći da je odličan primer influensera na koga bi mnogi mladi mogli da se ugledaju i od koga bi mnogo toga mogli da nauče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA