≫ 

Nadežda nakon svađe sa Tomom objavila sliku sina uz jasnu poruku

Prethodne večeri imali su žestoku raspravu zbog Tominog ponašanja

  • 9
AmiG Show Nadežda Biljić/Foto: ATA images

Nakon što je sinoć imala buran telefonski razgovor sa Tomom Panićem, kojem nije dozvolila da vidi sina na kameri zbog prevara koje je napravio u Zadruzi, Nadežda Biljić se oglasila slikom malog Longa i porukom.

Nadežda je sinoć Tomi rekla sve što je imala, između ostalog ga je pitala ikako ga nije sramota da se "žvalavi bez pardona", a izjavila je i da je tri puta zbog njega završila u bolnici.

Toma je na to ostao prilično smiren, ali je pobesneo kada mu na kraju razgovora nije dozvolila da vidi sina.

Nadežda se sada oglasila slikom njihovog sina Longa, uz koju je napisala poruku posvećenu upravo njemu.

- Moja sreća i moj život. Voli te mama najviše na svetu, smeško moj lepi. Najviše te mama voli, dok sam živa ću da te štitim, ali ću se uvek truditi da te pustim da imaš svoj život i postaneš častan i pošten čovek. Volim te, ljubavi mog života - napisala je pevačica i bivša učesnica Zadruge.

Osim toga, objavila je i rečenicu Marka Đedovića, u kojoj se očigledno pronašla te je javno iznela da ga obožava.

- Za sve žene koje su patile za muškarcima, Riki Martin je vratio. Haha! Marko Đedović, pa obožavam ga - napisala je Nadežda uz smajlije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kokolino

    12. oktobar 2020 | 17:22

    Meni je Nadezda posebno simpaticna i draga.Imam osecaj da je izuzetno dobar covek Cinjenica je da je emocionalno nestabilna.ja bih njoj porucila da se zbog muskaraca ne potresa,ne okrece se svet oko muskaraca.Ono sto je bitno jeste da ona ima svoje dete i da su oboje dobro i zdravo.Ona zasluzuje srecu sa svojim detetom

  • Amy

    12. oktobar 2020 | 01:20

    Aman ženo... Za čim da patiš, za onim? Da se neko ovoliko ponižava zbog muškarca, užas.

  • LP

    12. oktobar 2020 | 08:07

    Šta bi ti ženo, da te žale? Mogu samo da ti se smeju, glupostima koje praviš. Uđi u zadrugu, napij se, malo se potuci i eto, vratila si se svom životu. će o tebi da se priča. Ssaberi se, vodi život jedne ponosne majke, a ne paćenice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA