Nadežda okrenula novi list, Tomi više ne prašta: "Od danas svaka rečenica ide preko advokata i suda"

Pevačica se povodom ovoga javno oglasila

  • 6
AmiG Show Nadežda Biljić/Foto: ATA images

Nadežda Biljić je nedavno u telefonskom razgovoru u Zadruzi otkrila kakav stav ima prema ponašanju nevenčanog supruga Tome Panića, kada mu je sve sasula u lice.

Pevačica je tada stavila do znanja da joj je sve prekipelo, kao i da je tri puta završila u bolnici, ali je i zapretila tužbama nekoliko puta.

Nadežda je svoj stav da će se obračunati sa Tomom na sudu i potraživati starateljstvo nad njihovim sinom Longom izgleda odlučila da sprovede u delo, o čemu je obavestila javnost putem Instagrama.

- Od danas sve ide preko advokata i suda, svaka rečenica, sve ide preko advokata. Već je sve poslato, pa polako, jedno po jedno - napisala je na storiju.

Nadežda i Toma su se pre nekoliko dana prvi put čuli telefonom otkako je on ušao u Zadrugu, a na kraju razgovora Toma je tražio da vidi sina, ali mu ona nije dozvolila.

Video: Toma ulazi u Zadrugu 4, Nadežda ga ispratila u karantin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laza

    14. oktobar 2020 | 16:01

    Ova treba da potraži stručnu pomoć, svadja se sama sa sobom, prividjaju joj se stvari, sve negativno vidi, to su znaci za doktora psihijatrije

  • 😂

    14. oktobar 2020 | 13:55

    Longo🤣🤣🤣

  • Kiza

    14. oktobar 2020 | 14:10

    Ma ubacite je sta se ceka...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA