Anabela o Luninom drugom stanju: Trudna je 4 nedelje, neću da pravim cirkus

- Presrećna sam i to je sasvim dovoljno, s obzirom na to da je zaista rani početak - rekla je Anabela

  • 16
Luna Djogani, Anabela Atijas Foto: ATA images, Nikola Tomić

Luna Đogani  i Marko Miljković čekaju bebu, a Lunina majka Anabela Atijas, koja joj je prva čestitala, otkrila je detalje trudnoće.

- Trudna je četiri nedelje. Bez veze mi je da oko toga sada pravimo cirkus, nemojte da me shvatite pogrešno… Ono što sam objavila na Instagramu - uradila sam to da ne bih morala svima ponaosob da objašnjavam. Prerano je praviti bilo kakav cirkus i iznositi detalje, a sto puta sam se javila na telefon od sinoć - rekla je Anabela.

- Presrećna sam i to je sasvim dovoljno, s obzirom na to da je zaista rani početak. Još nije ni na ultrazvuk otišla. Treba malo pustiti sve, vest je odjeknula, ona je to htela, nije htela da krije... - ispričala je pevaciča i dodala:

- Ništa se specijalno nije promenilo, sinoć smo saznali, a danas svako ima svoje obaveze, ne želimo da preterujemo. Znate i sami da, kao i na svakom početku, treba čovek malo da pusti da to sve ide svojim tokom.

Podsetimo, nakon saznanja da je trudna Đoganijeva je istakla da joj nije bitno da li je dečak ili devojčica, već da beba bude živa i zdrava.

Samo da je živo i zdravo, iskreno. Inače sam toliko isprepadana, samo mi je bitno da bude živo i zdravo! - rekla je Luna ranije za medije i otkrila ko je prvi zanao da je ona trudna.

Ona je saznala među prvima da sam trudna, bila je sa mnom kad sam saznala. Odreagovala je burnije od mene, počela je da plače - istakla je Đoganijeva.

Video: Nina počela da plače kad joj je Luna saopštila da je trudna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    19. oktobar 2020 | 23:47

    Cisto sumnjam da je istina, nisu vise interesantni medijima, pa ajd da bude trudna. Uostalom, ma koga uopste briga jel jeste ili nije!

  • Djani

    19. oktobar 2020 | 23:42

    Ti si presrecna. Pa ti mrzis samu sebe a kamoli nekog drugog. Bolje se pokri po glavi i ne lazi samu sebe.

  • 😋

    20. oktobar 2020 | 07:05

    Neću da pravim cirkus?A šta ste do sada pravili? 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA