Suzana Mančić za samo 8 dana smršala 5 kg: Evo šta joj je bilo strogo zabranjeno!

- Lepo spavam. Imam energiju tokom celog dana. Ne smem da treniram i trčim, preporučena mi je samo lagana šetnja ili masaža - kaže bivša "loto" devojka

  • 4
Suzana Mančić Suzana Mančić, Foto: ATA Images

Voditeljka Suzana Mančić je jedna od žena koje važe za poželjnije bez obzira na svoje godine, međutim, poslednjih meseci mučila je muku sa viškom kilograma.

Naime, kako je tokom epidemije korona virusa i izolacije "nacila" koji kilogram, Suzana je odlučila da sve to promeni i svoju liniju dovede do perfekcije uz pomoć dijete.

Nekadašnja loto devojka je na tzv. liposukcijskoj dijeti: jede samo zeleno povrće i pije suplemente, a ne sme da okusi ništa slatko - čak ni voće.

- Jutro uvek započinjem toplom limunadom i kesicom suplemenata koja ima sve neophodne minerale i vitamine. Isto pijem i za ručak. Ako ogladnim, jedino mi je dozvoljeno da pojedem jedan svež krastavac - otkrila je Suzana za "Hit".

- To je tzv. liposukcijska dijeta, na kojoj sam već osam dana. Imala sam 80 kilograma, a cilj mi je da dođem do 70 kg. Na dobrom sam putu, sada vaga pokazuje 75 kg - priča ona.

Konuzmacija šećera joj je potpuno zabranjena, dok je alkohol dozovljen ali samo jednom nedeljno.

- Ljudi se čude zato što je večera tokom ove dijete najobimniji obrok, ali verujte mi da radi! Sećeri ne dolaze u obzir, a zabranjeno mi je čaki voće. Od povrća je dozvoljeno samo zeleno: brokoli, rukola, zelena salata i spanać! Pojedem i parče ribe ili cvenog mesa. Čajeve i kafu mogu da pijem tokom celog dana, naravno bez šećera. Dozvoljena mi je i čaša vina, ali samo jednom nedeljno - priča voditeljka.

Suzana tvrdi da nije malaksala iako je u pitanju stroga dijeta, ali da joj se baš zbog toga ne preporučuju

- Lepo spavam. Imam energiju tokom celog dana. Ne smem da treniram i trčim, preporučena mi je samo lagana šetnja ili masaža. Najbolje primećujem razliku u kilaži po garderobi koja mi je doskoro bila tesna. Sada mogu da nosim sve što sam do pre pet dana sklanjala u orman - ispričala je Suzana.

Video: Suzana Mančić: Korona mi je uzela dvoje dragih ljudi...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    21. oktobar 2020 | 16:10

    Ova jedino sto radi MRSA a uvijek isto izgleda.

  • Nina

    21. oktobar 2020 | 15:04

    Ma samo nek' si ti opet devojka! To je najvaznije!

  • Bokica

    21. oktobar 2020 | 13:37

    Kad bi živela na jednom krastavcu i na zelenoj salati ja bi za dan izgubila 2 kg,a o nekoj snazi i energiji nema ni reči.Odakle snaga sa ovakvom ishranom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA