≫ 

Slađa i Đani trudnoj snajki za venčanje kupili ono što baš nije tradicija da se pokloni

Zbog propisanih mera Trajkovići nisu mogli da organizuju glamuroznu svadbu, pa su posle opštine organizovali ručak za najbliže

  • 6
Đani svadba Đani i Slađa sa sinom i snajkom, Foto: ATA Images

Miloš Trajković, sin folkera Radiše Trajkovića Đanija i Slađe Trajković, danas je sa svojom trudnom izabranicom Ninom izgovorio sudbonosno "da".

Srećni mladenci su u pratnji roditelja i najbližih članova porodice pristigli ispred jedne beogradske opštine nešto malo pre 12 časova, a nakon ceremonije koja je kratko trajala izašli su sa osmehom na licu.

Posle venčanja, okupljenim medijima se obratila i sada zvanična snajka popularnog pevača i bez ustručavanja otkrila da li više voli Đanija ili Slađu.

- Da sam mogla da biram bolje, ne bih izabrala. Više volim Slađu - rekla je snajka Nina kroz smeh.

Miloševim roditeljima nije bilo svejedno, jer je ovo ipak važan datum za svakog roditelja, a Slađa je otkrila i šta je trudna snajka dobila na poklon od nje i Đanija.

Reč je o poklonu koji nije tradicija da se poklanja u Srbiji, pošto mlada kod nas obično bude počašćena skupocenim nakitom.

- Kratko, ali slatko. Meni je malo aritmija bila. Snaja je dobila poklon sada, zima ide, mora lepo da se obuče, toplo (bundu). Mi imamo još jednog sina, pa ćerku da udajemo, tek ćemo da se veselimo, a ona je mlada još. Presrećna sam zbog kumova, to je moj sin izabrao i te ljude ja najviše volim posle moje porodice. Savetovala sam ga da se ugleda na tatu, ali ne mnogo - rekla je folkerova supruga Slađa.

Pogledajte kako su Trajkovići izgledali na venčanju:

Video: Đanijev nastup koji su zbog nepoštovanja epidemioloških mera prekinuli inspektori

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milena

    21. oktobar 2020 | 14:19

    Bunda.kosta mizeriju.u Grckoj.

  • Car

    21. oktobar 2020 | 14:37

    Ko e tu Sladja,a ko Djani? :-)

  • Aki

    23. oktobar 2020 | 22:47

    E jadna nasa drzava. Kada je jedna od najcitanijih vesti sta je Djanijeva snajka dobila na poklon. Tacni dve najcitanije vesti na ovom portalu su o svadbi Djanijevog sina...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA