≫ 

To ju je dotuklo! Tanja Savić navodno saznala da je Dušan varao sa kolegenicom iz "Granda"

Pevačica je navodno pronašla poruke u telefonu svog muža i napravila haos

  • 11
Tanja Savić

Tanja Savić, Foto: ATA Images

Pevačica Tanja Savić poslednih meseci iznosi "prljav veš" iz svog braka sa Dušanom Jovančevićem, koji je u aprilu ove godine odveo njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju, bez odobrenja i znanja pevačice.

Savićeva je sada navodno saznala da ju je Dušan varao sa kolegenicom i to iz iste produkcijske kuće u kojoj je ona započela svoju muzičku karijeru, "Granda". Ona je otkrila da je njen brak propao zbog preljube njenog muža.

- Sve vreme snimanja bila je tužna jer je mesecima razdvojena od dece. Ispričala nam je da je krajem marta saznala da je Dušan vara, i to sa pevačicom iz "Granda", ali nije htela da nam kaže njeno ime! Pronašla je u njegovom telefonu prepisku sa ljubavnicom, u kojoj ugovaraju viđanja po hotelima i jedno drugom izjavljuju ljubav - ispričao je izvor za "Informer".

Pevačica je tada navodno napravila pravi haos i njih dvoje su se žestoko posvađali, nakon čega je Tanja otišla kod svojih roditelja u rodni Radinac.

- Kaže da je napravila haos kad je to videla! Žestoko su se posvađali u stanu na Novom Beogradu u kom su tada živeli. Urlala je na njega kako ona čuva decu i gradi karijeru dok se on švaleriše. Čak je poslala i poruku toj koleginici i napisala joj da je mrtva za nju - priča obavešteni izvor i dodaje:

- Ispričala nam je da je plakala danima, mnogo je bila povređena. Svađala se s njim preko telefona, ali je u jednom trenutku Dušan prestao da se javlja. Otišla je do stana da vidi šta se dešava s decom i šokirala se kad je shvatila da nema dečjih pasoša. Ubrzo je saznala da ih je bez njene dozvole odveo u Australiju. To ju je dotuklo.

Naime, upravo iz tog razloga Savićeva nije bila iznenađena kad se na društvenim mrežama pojavio snimak na kom se Jovančević u dalekoj Australiji provodi sa nepoznatom plavušom.

- Rekla je da mu je jednom davno već prešla preko prevare, a da je on očigledno nastavio da švrlja. Sada sumnja da je imao mnogo ljubavnica, iako joj se kleo da će da se promeni - priča izvor.

Video: Pričalo se da imaju probleme u braku, a Tanja Savić samo dodaje ulje na vatru: Moj muž isključivo gleda samo sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aaa

    24. oktobar 2020 | 12:34

    Mogu da zamislim koliki je dotuklo, posto su one sve nevine u lakat kad ide po nastupima, pogotovo preko grane.

  • Ruza

    24. oktobar 2020 | 13:23

    Ova sanja je dosadila sa svojom pricom i bogu i narodu zeno ti se sad setila pricati staje muz radijo pa nisi ni ti nista bolja radjala decu snjim i sad on je ovakav on je onakav sve u svemu bolji je od tebe

  • Johan

    24. oktobar 2020 | 13:00

    Nisi ni ti bolja bila a da su te deca interesovala nebi ih dala muzu ti hoces karijeru zeno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA