≫ 

"Odvratno je kad neko preko deteta ucenjuje": Andreana o odnosu Lazića i bivše kume Ane

Čekićeva stala na stranu svog kuma, a potez Sevićeve oštro osudila

  • 9
Andreana Čekić, Darko Lazić, Ana Sević Andreana Čekić, Darko Lazić i Ana Sević, Foto: ATA Images

Pevačica Andreana Čekić je prokomentarisala odnos između bivših supružnika, njenog kuma Darka Lazića i bivše prijateljice i kume, Ane Sević.

Čekićeva je stala na stranu svog kuma i ispričala da je, po njoj, Anin način da ucenjuje bivšeg supruga preko deteta i više nego odvratan.

- Žalio mi se, glupo je i odvratno kad preko deteta pokušava da te ucenjuje - rekla je Andreana u "Premijera- vikend specijalu".

Iako su Andreana i Ana u lošim odnosima, pevačica tvrdi da svoj odnos sa bivšom kumom nikada nije mešala sa prijateljstvom koje godinama gaji sa Lazićem.

- Nikad nisam birala strane, ali moj i Anin odnos nema veze sa Darkom. On je neko ko dugo ćuti - rekla je Čekićeva.

Podsetimo, Lazić je danas, 25. oktobra, u emisiji "Premijera-vikend specijal" istakao da zbog neraščišćenih odnosa sa bivšom ženom ne viđa ćerku i da bi dao sve na svetu da je vidi barem na minut.

Pre godinu dana sam video Lorenu. To je moje prvo dete, moja prva ljubav, da kažemo tako. Svaki otac je slab na ćerku, na žensko dete. Nedostaje mi najviše na svetu i dao bih sve na svetu da je vidim bar na sat, na minut - rekao je Darko.

Video: Pitali smo Andreanu Čekić da li je čestitala Ani Sević trudnoću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ok.

    25. oktobar 2020 | 18:35

    Jaoo ova samo ušima da se pokrije i da ne daje nikakve izjave. Ona se našla da morališe... Bitna je kao i njeno mišljenje.

  • Mira

    25. oktobar 2020 | 18:12

    Ona zna da nekom daje savete u vezi dece?Osoba koja je preotela jednog oca od svog deteta i istom brani da vidja to dete!Bajata,prosta i bezosecajna!

  • Goxxx902

    25. oktobar 2020 | 20:48

    A sta kaze cuvena estradna umetnica Andreana 🔨 o sukobu Jermenije i Azerbejdzana?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA